net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στο δρόμο, το Honda SW-T600 κινείται με ευελιξία σε χαμηλές και μεσαίες ταχύτητες ως απόρροια των μικρών του τροχών.

Το Suzuki Burgman 400 ZA είναι ένα μοντέρνο mega scooter με maxi επιδόσεις.

Στο δρόμο, το Yamaha βασίζεται στο εξαιρετικό του πλαίσιο και στις επιδόσεις του κινητήρα του, ώστε να κινηθεί σε sport ρυθμούς και να μην απογοητεύσει.

Ανανεωμένο στον αισθητικό τομέα, το Piaggio Beverly 500 Cruiser Anniversary γιορτάζει τη δέκατη επέτειο από την παρουσίαση της σειράς Beverly.

Scooter άνω των 300 κ.εκ.

Μπορεί να αναφέρονται σε λίγους, όμως δείχνουν περίτρανα πόσο ψηλά μπορούν να φτάσουν τα δίκυκλα που ονομάζονται «scooter». Kαι μάλιστα όχι μόνο σε επίπεδο κινητήρων.

 
Η πιο πετυχημένη κατηγορία, που δεν είναι άλλη από αυτή των scooter έχει πολλές διαφορετικές υποκατηγορίες που σας έχουμε ήδη παρουσιάσει, ξεκινώντας από τα μικρότερα των … κ.εκ. και φτάνοντας έως την κορυφαία κατηγορία που δεν είναι άλλη από αυτή των 300 κ.εκ. και πάνω.

Εδώ παρουσιάζουμε 6 επιλογές, που έχουν τα πάντα. Από τους χώρους του Suzuki Burgman, έως την ποιότητα του Honda SW-T600 και τις επιδόσεις του Yamaha T-Max 500, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και το μεγαλύτερο της παρέας, που δεν είναι άλλο από το Gilera GP 800. Τέλος, το παρόν δίνει και το κατεστημένο στο πρόσωπο του Piaggio Beverly 500, καθώς και το νεοφερμένο SYM Maxsym 400i.
Απολαύστε τα…

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ