net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εκτός από την απλή έκδοση, με το στάνταρ top case, η Honda προσφέρει και άλλη μία, την πιο sport του SH με το όνομα R.

Η Vespa GTS 300 Super Sport αποτέλεσε πριν μερικά χρόνια, όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε, την πιο sport Vespa.

Η sport έκδοση του scooter της Peugeot διαθέτει τα χαρακτηριστικά που μπορούν να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο την αυξημένη ροπή.

Το GP 800 της Gilera αποτελεί ίσως το καλύτερο παράδειγμα ενός scooter που κινείται με την ίδια στιβαρότητα και παρόμοια συμπεριφορά μοτοσικλέτας.

Τα πιο «sport» scooter

Παρά το γεγονός ότι, όταν σκέφτεσαι sport, το μυαλό σου δεν πάει σε scooter, τα τελευταία χρόνια, οι εκπρόσωποι της αυτόματης κατηγορίας έχουν υιοθετήσει πολλά sport στοιχεία.

 
Τα παραδείγματα των τελευταίων χρόνων είναι πολλά. Κάποιες από τις εταιρείες έχουν παρουσιάσει κατά καιρούς scooter που όχι μόνο η συμπεριφορά τους θυμίζει μοτοσικλέτα, αλλά μπορούν να κινηθούν σε sport ρυθμούς και να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Κάποιες άλλες υιοθετούν τη sport φιλοσοφία όχι απαραίτητα στη συμπεριφορά, αλλά στην αισθητική. Έντονες γωνίες, sport χαρακτηριστικά και εμφάνιση που σε κάνει να αναζητάς την πιο κοντινή πίστα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά δεκάδων μοντέλων που τραβάνε περισσότερο τους νεαρής ηλικίας αναβάτες, αλλά όχι αποκλειστικά αυτούς.

Τέλος, τον τελευταίο καιρό, μια νέα μόδα πέρασε και στην κατηγορία των scooter. Αυτή της παράλληλης έκδοσης, η οποία, στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι τις περισσότερες φορές μια sport έκδοση με αλλαγές στην αισθητική, αλλά και στον εξοπλισμό. Τα συγκεκριμένα scooter γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή, καθώς συνδυάζουν τη φρέσκια και sport εμφάνιση με οδηγικά χαρακτηριστικά που ευνοούν την ευελιξία, ένα πλεονέκτημα που κάθε αναβάτης που κινείται στην πόλη επιθυμεί.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ