net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Για αξιοπρεπή κίνηση στην εθνική οδό με λίγα κυβικά το νέο Honda CBR 250R αποτελεί ιδανική επιλογή.

KTM 125 Duke: μια μοτοσικλέτα που μόνο 125άρι δεν θυμίζει!

Η οικονομία και η χαμηλή τιμή του Lifan Buddy 125, αποτελούν σημαντικά πλεονεκτήματα.

Όσο πηγμένο και αν είναι το τοπίο μπροστά σου, το Yamaha BWs θα καταφέρει να βρει το δρόμο που θα το βγάλει πρώτο στο φανάρι.

Η νέα πολυτελής πρόταση της SYM στα 400 κ.εκ. ακούει στο όνομα Maxsym 400i.

Ο κινητήρας του προσφέρει καλύτερες επιδόσεις από τους περισσότερους ανταγωνιστές και καθιστά το Modenas GT135, ένα από τα ισχυρότερα παπιά.

«Κούρεμα» τιμών και μνημόνιο προσφορών

Σημαντικές προωθητικές ενέργειες «τρέχουν» αυτή τη στιγμή στην αγορά, με αξιοπρόσεκτες εκπτώσεις και προσφορές που καθιστούν την απόκτηση μοτοσικλέτας πιο ελκυστική.

 
«Αντί να παραπονιέσαι για το σκοτάδι, άναψε ένα κεράκι». Μία ακόμη σοφή κινέζικη παροιμία η οποία εστιάζει στη δύναμη της αλλαγής ή της «αντίστασης» σε δύσκολες καταστάσεις μέσω της ατομικής προσπάθειας. Στην πράξη η λογική αυτή εφαρμόζεται από αρκετές εταιρείες της αγοράς μοτοσικλέτας, οι οποίες αντί να «περιμένουν να δουν τι θα γίνει», διεκδικούν το κοινό που τους αξίζει (βάση των προϊόντων που διαθέτουν) και με πολύ καλές προσφορές ,εκπτώσεις μέχρι και bazaar events!
Το αφιερωματικό αυτό ρεπορτάζ του mototriti.gr συνέλεξε και παρουσιάζει τις καλύτερες από αυτές που ισχύουν αυτή την στιγμή στην αγορά.

Την ίδια στιγμή παρουσιάζουμε και μερικά από τα πιο σημαντικά μοντέλα από αυτές, όπως το ολοκαίνουργιο CBR 250R από τη Honda που εισάγει το σύστημα ABS στην κατηγορία, και εντυπωσιάζει με την απόδοση του συστήματος πέδησης του, το Maxsym 400i από τη SYM που εκπλήσσει με το επίπεδο εξοπλισμού και άνεσης που προσφέρει σε πολύ προσιτή τιμή, καθώς και το εντυπωσιακό 125 Duke της KTM που κυριολεκτικά μας πήρε τα μυαλά αφού δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση 125άρι αλλά μεγαλύτερη μοτοσικλέτα!

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ