net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μια ομάδα από 12 SYM GTS 300i κυκλοφορεί ήδη στην Αθήνα και ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους.

Το SYM GTS 300i ανανεώθηκε και διατίθεται στη χώρα μας έναντι 4.295 ευρώ.

SYM GTS 300i στους δρόμους της Αθήνας

Μια πρωτότυπη καμπάνια πραγματοποιείται με την ευκαιρία της άφιξης του SYM GTS 300i, που κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας, δίνοντας την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να το γνωρίσουν!

 

Αναλυτικότερα, μια ομάδα με 12 ολοκαίνουρια GTS κυκλοφορεί στις συνοικίες της Αθήνας, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να γνωρίσει από κοντά το νέο μοντέλο της SYM και να μάθει για τα χαρακτηριστικά του. Τα απογεύματα, αφού ολοκληρωθεί η βόλτα στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, τα GTS συχνάζουν έξω από γνωστά καφέ της πόλης. Εκεί προσεγγίζεται ο κόσμος, ενημερώνεται και καλείται να επισκεφτεί ένα από τα καταστήματα του δικτύου της SYM για να πραγματοποιήσει ένα test ride και να διαπιστώσει την ευχάριστη οδηγική αίσθηση του νέου GTS300i.

Γλυφάδα, Παγκράτι, Πειραιάς, Κορυδαλλός, Αιγάλεω, Κηφισιά, Μαρούσι, Καλλιθέα, Αγία Παρασκευή, Ζωγράφου, Νίκαια, Γκάζι, είναι μερικές μόνο από τις περιοχές όπου μπορείτε να συναντήσετε τη δωδεκαμελή ομάδα και να γνωρίσετε το νέο GTS. Θα την αναγνωρίσετε από τα χαρακτηριστικά μπλουζάκια που φέρουν στην πλάτη τους το σύνθημα “more GTS”!

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο site www.moreGTS.gr.

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ