Best Moto 2023: 3 βραβεία για το απόλυτο Best seller SYM Symphony

Best Moto 2023: 3 βραβεία για το απόλυτο Best seller SYM Symphony

3 Βραβεία για το ανανεωμένο Best seller Μοντέλο της SYM, το Symphony ST 200. Κέρδισε τον τίτλο του πιο οικονομικού, του πιο Value for money και κέρδισε το πρώτο βραβείο πωλήσεων για την χρονιά που πέρασε. Τα βραβεία παρέλαβε ο Κος Λάζαρος Μαυράκης, Communication Manager της Sym.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Όταν μιλάμε για Value For money αγορά στα Scooter, δεν μπορεί να μην μπει στον παρανομαστή η SYM. Αφού τα μοντέλα της, στο σύνολο τους χαρακτηρίζονται από την καλύτερη σχέση τιμής – ποιότητας. Η SYM έχει καταφέρει να είναι πρώτη σε πωλήσεις στην χώρα μας κάτι το οποίο δεν έχει καταφέρει σε καμία άλλη χώρα στον κόσμο για τόσο μεγάλο διάστημα, η επόμενη χώρα που μπορεί να ισχυριστεί (ότι κατάφερε να μπει στην πρώτη θέση) είναι μόνο το Ισραήλ. Όταν συζητάμε για την SYM στην Ελλάδα και πως καταλαμβάνει μερίδια αγοράς πάνω από 22-24% κάθε χρόνο καταλαβαίνουμε πως … κάτι γίνεται πολύ καλά σε αυτή την μάρκα.

Το Symphony είναι το μοντέλο το οποίο παίζει χωρίς αντίπαλο στα μικτού κυβισμού Scooter και αυτό γίνεται κάθε χρόνο.
Η προσιτότητα σε συνδυασμό με την υψηλή λειτουργικότητα είναι ίσως οι σημαντικότερες αρετές, όσον αφορά την δική μας αγορά στα scooter. Πολύ χαμηλό κόστος απόκτησης, καίει λίγα και έχει φθηνά ανταλλακτικά,  τι άλλο να ζητήσεις από ένα μικρό Scooter για να μετακινηθείς στις πόλεις; Το Symphony τα έχει και τα 3 άρα δικαίως βρίσκεται στην πρώτη θέση κάθε χρόνο.
 
Τα βραβεία παρέλαβε ο Κος Λάζαρος Μαυράκης, Communication Manager της Sym.