Χριστουγεννιάτικη προσφορά: Piaggio Liberty σε νέα χαμηλότερη τιμή

Χριστουγεννιάτικη προσφορά: Piaggio Liberty σε νέα χαμηλότερη τιμή

Χριστουγεννιάτικη προσφορά στα Piaggio Liberty 125 και 150. Δες εδώ τις νέες χαμηλότερες τιμές.

Το Piaggio Liberty δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς με κοντά στις 1 εκατομμύριο πωλήσεις παγκοσμίως είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα scooter αστικής χρήσης όλων των εποχών. Πρόκειται για ένα premium scooter για όσους θέλουν Ιταλική φινέτσα στυλ, ευκολία χειρισμών, οικονομία και πρακτικότητα. Μοντέρνο και σύγχρονο δημιουργήθηκε με στόχο να καλύψει τις καθημερινές σου ανάγκες διαθέτοντας επίπεδο πάτωμα και αποθηκευτικό χώρο για ένα jet κράνος κάτω από τη σέλα, ενώ στην ποδιά υπάρχει ντουλαπάκι με θύρα USB.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τελευταίας γενιάς κινητήρες iGet

Το Liberty φέρει τον τελευταίας τεχνολογίας κινητήρα iGet της Piaggio, ο οποίος έχει εξοπλιστεί με 3βάλβιδη κεφαλή και έχει επωφεληθεί από τεχνολογίες μείωσης τριβών. Εξασφαλίζει όχι μόνο μειωμένο θόρυβο, εξαιρετικά ομαλή λειτουργία και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, αλλά και σημαντική μείωση στις βλαβερές εκπομπές καυσαερίων. Η έκδοση των 125 κ.εκ. αποδίδει 11 ίππους, ενώ στην περίπτωση των 150 κ.εκ. ανεβαίνει στους 12,5 ίππους. Διαθέτει εμπρός τροχό 16 ιντσών και πίσω 14 ιντσών, χρησιμοποιώντας στο έπακρο τα πλεονεκτήματα των μεγαλύτερων διαστάσεων τροχού στην οδηγική συμπεριφορά, τη σταθερότητα και την άνεση.

200 ευρώ έκπτωση

Στην Piaggio Παπαλεξανδράκης στο Περιστέρι μπορείς να αποκτήσεις οποιοδήποτε Liberty 125 και 150 κυβικών με έκπτωση 200 ευρώ. Μη χάνεις χρόνο γιατί οι προσφορές ισχύουν έως τέλος Δεκεμβρίου. Οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

Piaggio Liberty 125S: Από 2.790 ευρώ, μόνο 2.590 ευρώ
Piaggio Liberty 150:  Από 2.850 ευρώ, μόνο 2.650 ευρώ
Piaggio Liberty 150S: Από 2.950 ευρώ, μόνο 2.750 ευρώ

Και μην ξεχνάς οτι στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Piaggio Παπαλεξανδράκης θα βρεις όλα τα νέα μοντέλα Vespa και Piaggio, καθώς και γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ, ενώ μπορείς να προγραμματίσεις τη συντήρηση του scooter σου.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »