ΜΟΤΟ ΝΟΜΙΚΟΣ: 5 δεκαετίες πρωταγωνιστεί και συνεχίζει

ΜΟΤΟ ΝΟΜΙΚΟΣ: 5 δεκαετίες πρωταγωνιστεί και συνεχίζει

O Κώστας Νομικός έχει καθιερωθεί στο χώρο της μοτοσυκλέτας και πάντα φροντίζει να προσφέρει στο απαιτητικό και πιστό πελατολόγιό του νέες επιλογές.

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

KAWASAKI: Δείτε όλα νέα μοντέλα του 2024 στο νέο ελληνικό website!

Τα καταστήματα MOTO NOMIKOS πρωταγωνιστούν δυναμικά στην αγορά  του δικύκλου συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρίες όπως Honda, Υamaha, SYM, Daytona, Kymco, Kawasaki, Μalaguti, Moto Morini, Brixton, GPX, Mοtron, Lambretta, Italjet κ.α.

Στα καταστήματα της MOTO NOMIKOS θα βρείτε διαθέσιμα  όλα τα καινούργια μοντέλα των προαναφερόμενων εταιριών, αλλά και γνήσια αξεσουάρ και είδη ένδυσης. Επίσης, μπορείτε να απευθυνθείτε στο άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό για τη συντήρηση ή την επισκευή της μοτοσυκλέτας ή του scooter σας. Οι μηχανικοί ενημερώνονται συνεχώς για τις νέες τεχνολογίες και χρησιμοποιούν σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα που μπορούν να εντοπίσουν άμεσα κάθε πρόβλημα.


 
Η MOTO NOMIKOS  ανήκει στο επίσημο πανελλαδικό δίκτυο των Honda, Υamaha, SYM, Daytona, Kymco,  Kawasaki, Μalaguti, Moto Morini, Brixton, GPX, Lambretta, Italjet  και εξυπηρετεί σε όλα τα επίπεδα (εμπορία, ανταλλακτικά, service, after sales) τους πελάτες της.

Το μοτοσυκλετιστικό κοινό έχει αναπτύξει μια ουσιαστική σχέση παροχής σταθερής προτίμησης στη MOTO NOMIKOS για αρκετές δεκαετίες και εκείνη με τη σειρά της πάντα το ανταποδίδει παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Για περισσότερες πληροφορίες:
https://motonomikos.gr/
 
Διεύθυνση:
Γρ. Λαμπράκη 94, Κορυδαλλός
Τηλέφωνα:
210 56 20 907-9
210 56 17 620
210 56 17 732
Email:
info@motonomikos.gr
nom@otenet.gr
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »