Piaggio Liberty: Ετοιμοπαράδοτο σε όλες τις εκδόσεις

Piaggio Liberty: Ετοιμοπαράδοτο σε όλες τις εκδόσεις

Στην Piaggio Λυμπερόπουλος θα βρείτε το best seller Liberty του 2022 σε 50, 125 και 150 κυβικά.

Το Liberty είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα αστικά scooters όλων των εποχών. Με τις πωλήσεις του να φτάνουν στο 1 εκατομμύριο κομμάτια παγκοσμίως, το Liberty στην νεότερη εκδοχή του, είναι ένα premium scooter για απαιτητικούς αναβάτες, που θέλουν στυλ, ευκολία, οικονομία και πρακτικότητα από το όχημά τους. Το Ιταλικό design με τη χαρακτηριστική φινέτσα του κυριαρχεί στο Liberty,  το οποίο έχει ανανεωθεί σημαντικά στην εμφάνισή του. Οι λεπτομέρειες σε χρώμιο προσδίδουν επιπλέον πολυτέλεια, ενώ η ποιότητα κατασκευής βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Το μικρό μέγεθος και βάρος του Liberty συνεπικουρεί, στην εύκολη χρήση του μέσα στο πανδαιμόνιο των πόλεων. Ο αναβάτης έχει στην διάθεσή του μια επίπεδη ποδιά, για ευκολότερη μεταφορά αντικειμένων, ενώ κάτω από την σέλα θα βρει χώρο για ένα κράνος jet, ακόμα και μεγάλου μεγέθους. Το ντουλαπάκι στην ποδιά προσθέτει σε πρακτικότητα, ενώ περιλαμβάνει θύρα USB για την φόρτιση κινητού ή άλλης ηλεκτρονικής συσκευής του αναβάτη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τελευταίας τεχνολογίας iGet κινητήρας για επιδόσεις και οικονομία

Το Liberty 125 φέρει τον τελευταίας τεχνολογίας κινητήρα iGet της Piaggio, ο οποίος έχει εξοπλιστεί με 3βάλβιδη κεφαλή και έχει επωφεληθεί από τεχνολογίες μείωσης τριβών. Εξασφαλίζει όχι μόνο μειωμένο θόρυβο, εξαιρετικά ομαλή λειτουργία και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, αλλά και σημαντική μείωση στις βλαβερές εκπομπές καυσαερίων. Το μοτέρ των 125 κ.εκ. αποδίδει 11 ίππους και 1,1 kgm ροπής, με τον συμπλέκτη και την μετάδοσή του να χαρίζουν σπιρτόζικη απόκριση και ζωηρή μετάδοση της ισχύος στον τροχό.

Με τροχό 16 ιντσών και ABS για μέγιστη σταθερότητα και ασφάλεια

Το Liberty φέρει εμπρός τροχό 16 ιντσών και πίσω 14 ιντσών, χρησιμοποιώντας στο έπακρο τα πλεονεκτήματα των μεγαλύτερων διαστάσεων τροχού στην οδηγική συμπεριφορά. Χάρη στο πιο άκαμπτο πλαίσιο σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές, το Liberty  χαρίζει σταθερότητα και άμεση απόκριση στο δρόμο, ενώ οι αναρτήσεις που αποτελούνται από τηλεσκοπικό πιρούνι και δύο υδραυλικά αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη προφόρτιση 5 θέσεων, συνδυάζουν την άνεση με την οδηγική ισορροπία. Στο εμπρός δισκόφρενο των 240 χιλιοστών, υπάρχει σύστημα ABS για την αποφυγή οποιασδήποτε ολίσθησης, ενώ πίσω συναντάμε μηχανικό ταμπούρο.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »