Kymco Agility Carry 125: Με 3 ζώνες φόρτωσης

Kymco Agility Carry 125: Με 3 ζώνες φόρτωσης

Με πρακτικούς χώρους φόρτωσης, επίπεδο πάτωμα, ελάχιστη κατανάλωση και μικρό κόστος συντήρησης, το Kymco Agility Carry 125 αποτελεί ιδανική λύση για τον επαγγελματία.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Ενισχυμένες σχάρες εμπρός και πίσω

Τα δίκυκλα για επαγγελματική χρήση ανήκουν σε μια πολύ ιδιαίτερη κατηγορία οχημάτων που καλούνται να καλύψουν συγκεκριμένες ανάγκες και να αντιμετωπίσουν απαιτητικές συνθήκες «εργασίας». Το Carry είναι βασισμένο στο δημοφιλές Agility 125 και έχει δεχθεί τις απαραίτητες προσθήκες και μετατροπές προκειμένου να αποτελέσει τον ιδανικό σύντροφο και συνεργάτη όλων όσων έχουν αυξημένες ανάγκες μεταφοράς αντικειμένων. Εμπρός και πίσω έχουν τοποθετηθεί ανθεκτικές σχάρες από χαλύβδινους σωλήνες, ενώ το επίπεδο πάτωμα επιτρέπει τη φόρτωση βαρύτερων αντικειμένων, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες του scooter. Κάτω από τη σέλα θα χωρέσει ένα jet κράνος, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει και μια τσάντα εγγράφων που τοποθετείται στην ποδιά κάτω από το τιμόνι.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Με εξωτερική τάπα ανεφοδιασμού

Ο τετράχρονος κινητήρας των 125 κ.εκ. αποδίδει 9,3 ίππους και τροφοδοτείται μέσω ηλεκτρονικά ελεγχόμενου ψεκασμού, για ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου με την Kymco να ανακοινώνει 2,4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Όταν έρθει η ώρα του ανεφοδιασμού, η εξωτερική τάπα του ρεζερβουάρ των 6 λίτρων κάνει εύκολη τη διαδικασία, καθώς δεν χρειάζεται να αφαιρέσεις το κουτί ή τα αντικείμενα που κουβαλάς, ούτε να ανοίξεις τη σέλα. Η λειτουργία του κινητήρα και της μετάδοσης, έχει βελτιστοποιηθεί με γνώμονα τις επιδόσεις από χαμηλές στροφές και με υψηλό φορτίο.  

  

Φρένα με συνδυασμένη πέδηση

Η σημασία που έχει δοθεί στη λεπτομέρεια και στις ανάγκες των επαγγελματιών της διανομής και των μεταφορών φαίνεται και από το γεγονός ότι ο εμπρός προβολέας και τα φλας είναι τοποθετημένα κάτω από τη μπροστινή σχάρα, ώστε να μην εμποδίζεται η λειτουργίας του όταν αυτή είναι φορτωμένη. Για μεγαλύτερη ασφάλεια και πιο αποδοτικό φρενάρισμα έχουν επιστρατευτεί δισκόφρενα και στους 2 τροχούς με τη λειτουργία τους να είναι συνδυασμένη.

Η τιμή του Kymco Agility Carry 125 διαμορφώνεται στα 2.425 ευρώ.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »