Piaggio Liberty 125: Με επίπεδο πάτωμα και στάνταρ ABS

Piaggio Liberty 125: Με επίπεδο πάτωμα και στάνταρ ABS

Με Ιταλική φινέτσα, στην ποιότητα, επιδόσεις και οικονομία από τον iGET κινητήρα αλλά και ABS στον στάνταρ εξοπλισμό, το Liberty προσφέρει ότι θα χρειαστείτε για γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση στο αστικό και περιαστικό περιβάλλον.

Ιταλικό design


Το Liberty 125 είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα αστικά scooters όλων των εποχών. Με τις πωλήσεις του να φτάνουν στο 1 εκατομμύριο κομμάτια παγκοσμίως, το Liberty στην νεότερη εκδοχή του, είναι ένα premium scooter για απαιτητικούς αναβάτες, που θέλουν στυλ, ευκολία, οικονομία και πρακτικότητα από το όχημά τους. Το Ιταλικό design με τη χαρακτηριστική φινέτσα του κυριαρχεί στο Liberty,  το οποίο έχει ανανεωθεί σημαντικά στην εμφάνισή του. Οι λεπτομέρειες σε χρώμιο προσδίδουν επιπλέον πολυτέλεια, ενώ η ποιότητα κατασκευής βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πρακτικό με επίπεδο πάτωμα και χώρο για ένα κράνος


Το μικρό μέγεθος και βάρος του Liberty συνεπικουρεί, στην εύκολη χρήση του μέσα στο πανδαιμόνιο των πόλεων. Ο αναβάτης έχει στην διάθεσή του μια επίπεδη ποδιά, για ευκολότερη μεταφορά αντικειμένων, ενώ κάτω από την σέλα θα βρει χώρο για ένα κράνος jet, ακόμα και μεγάλου μεγέθους. Το ντουλαπάκι στην ποδιά προσθέτει σε πρακτικότητα, ενώ περιλαμβάνει θύρα USB για την φόρτιση κινητού ή άλλης ηλεκτρονικής συσκευής του αναβάτη.

Τελευταίας τεχνολογίας iGet κινητήρας για επιδόσεις και οικονομία


Το Liberty 125 φέρει τον τελευταίας τεχνολογίας κινητήρα iGet της Piaggio, ο οποίος έχει εξοπλιστεί με 3βάλβιδη κεφαλή και έχει επωφεληθεί από τεχνολογίες μείωσης τριβών. Εξασφαλίζει όχι μόνο μειωμένο θόρυβο, εξαιρετικά ομαλή λειτουργία και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, αλλά και σημαντική μείωση στις βλαβερές εκπομπές καυσαερίων. Το μοτέρ των 125 κ.εκ. αποδίδει 11 ίππους και 1,1 kgm ροπής, με τον συμπλέκτη και την μετάδοσή του να χαρίζουν σπιρτόζικη απόκριση και ζωηρή μετάδοση της ισχύος στον τροχό.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »