Piaggio Beverly 400: Τώρα 500 ευρώ φθηνότερο!

Piaggio Beverly 400: Τώρα 500 ευρώ φθηνότερο!

Piaggio Beverly 400: Τώρα 500 ευρώ φθηνότερο!

Το Piaggio Beverly 400 ήρθε εκ νέου στην γκάμα της εταιρείας, με την παρουσίαση της ολοκαίνουργιας γκάμας του.

Μετά από 20 χρόνια τρομερής επιτυχίας, στην χώρα μας και όχι μόνο, το Piaggio Beverly είναι ολοκαίνουργιο σε όλα τα επίπεδα και το Beverly 400, απευθύνεται στους πλέον απαιτητικούς aficionado του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Τιμή που «σκοτώνει»! 

Τώρα, το Piaggio Beverly 400 έρχεται σε μια μοναδική προσφορά: Με έκπτωση 500 ευρώ, η τιμή του ξεκινά πλέον από τα 5.990 ευρώ.
Η ειδική προσφορά, που θα ισχύει μέχρι 31 Μαΐου 2022, κάνει το Beverly 400 ακόμα πιο ανταγωνιστικό, φέρνοντας το σε επίπεδο τιμής GT scooters 350 ή ακόμα και 300 κυβικών. Και φυσικά, εκεί την διαφορά κάνουν οι 35 ίπποι και η ροπάτη λειτουργία του νέου 400άρη κινητήρα…
 

Μεγάλες αλλαγές, μέσα και έξω από το κοστούμι 

Το μοντέλο είναι πλήρως ανασχεδιασμένο, ωθώντας το Beverly σε μια νέα εμφανισιακή εποχή. Το Beverly 400 υιοθετεί φαρδύτερα ελαστικά (120/70 αντί 110/70 μπροστά και 150/70 αντί 140/70 πίσω), εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες. Η έκδοση 400 hpe διακρίνεται επίσης από το διπλό τελικό της εξάτμισης και το παρμπρίζ που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό.
 

Keyless εκκίνηση και σύστημα σύνδεσης με κινητό 

Το Piaggio Beverly αναβαθμίζεται και σε ό,τι αφορά τον τεχνολογικό εξοπλισμό. Έχει εφοδιαστεί με σύστημα keyless, οπότε μπορεί να ενεργοποιηθεί χωρίς το συμβατικό κλειδί. Είναι ένα σύστημα που απλοποιεί την ανάφλεξη, το άνοιγμα της σέλας και της τάπας του ρεζερβουάρ καυσίμου, καθώς και το κλείδωμα του τιμονιού, καθώς όλες αυτές οι ενέργειες μπορούν να γίνουν, χωρίς να βγει το κλειδί από την τσέπη του αναβάτη. Νέα είναι και η πλήρως ψηφιακή LCD οθόνη οργάνων 5.5 ιντσών ενώ στο τιμόνι έχουν τοποθετηθεί νέα χειριστήρια, με εργονομικό σχεδιασμό. Ο εξοπλισμός ολοκληρώνεται με το σύστημα συνδεσιμότητας PIAGGIO MIA - στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης 400 hpe - που επιτρέπει τη σύνδεση smartphone στο ηλεκτρονικό σύστημα του Beverly μέσω Bluetooth, παρέχοντας αποκλειστικές λειτουργίες, για μια πιο απολαυστική και διασκεδαστική εμπειρία οδήγησης.