Haritos Moto: Ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης για Sym-Daytona

Στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο του Haritos Moto στην οδό Λιοσίων 201, απολαμβάνεις πιστοποιημένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής για όλα τα μοντέλα Sym - Daytona.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Η Haritos Moto είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που μέσα από την πολύχρονη παρουσία στο χώρο γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες των αναβατών και στόχος της είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 1989 από τον μηχανικό και οδηγό αγώνων Σπύρο Χαρίτο και σήμερα έχουν ενσωματωθεί στο δυναμικό της και οι δυο γιοι του που έχουν κληρονομήσει το μεράκι και την αγάπη για τη μοτοσυκλέτα από τον πατέρα τους, ενώ έχουν εξειδικευτεί ώστε να προσφέρουν τα μέγιστα στο κομμάτι του service. Το υπεύθυνο και οργανωμένο συνεργείο αναλαμβάνει την συντήρηση της μοτοσυκλέτας σας, με πιστοποιημένες υπηρεσίες από τις εταιρίες SYMDaytona, Quadro και Evo Moto.
 
Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Haritos Moto είναι:
1) όχημα εξυπηρέτησης
2) εγγύηση εργασιών
3) γνησιά ανταλλακτικά
4) αναλαμβάνει την επισκευή και αποζημίωση από ασφαλιστικές εταιρίες
5) άμεση εξυπηρέτηση
6) φιλικό περιβάλλον
 
Η εταιρεία διαθέτει ακόμα ανταλλακτικά τα οποία μπορείς να προμηθευτείς και μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα με ένα κλικ στο haritosmoto.grΤο να βρεις το ανταλλακτικό που ψάχνεις είναι εύκολη υπόθεση χάρη στο απλό μενού. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τη μάρκα και το μοντέλο και όλα τα κατάλληλα ανταλλακτικά θα εμφανιστούν στην οθόνη σου. Ακόμα υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα βελτίωσης της TechPulley αλλά και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας όπως βαλίτσες, ζελατίνες, σχάρες, θερμικά καλύμματα και άλλα. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα είδη ένδυσης και προστασίας αναβάτη όπως κράνη, μπουφάν, αδιάβροχα, γάντια και
ισοθερμικά.

Το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Haritos Moto παραμένει σε λειτουργία, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής. Η προστασία της υγείας των πελατών και των εργαζομένων είναι η απόλυτη προτεραιότητα της εταιρείας και γι αυτό ακολουθεί όλους τους έκτακτους κανόνες υγιεινής και ασφαλείας όπως ορίζονται από το κράτος.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λιοσίων 201, Αθήνα
Τηλ.: 21 8320976

Λεωφ. Βουλιαγμένης 271, Αγ. Δημήτριος
Τηλ.: 210 9704045

haritosmoto.gr
 
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα με Παρασκευή: 09:00 – 20:00