net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τώρα η Piaggio Hellas δίνει την ευκαιρία σε όλους να αποκτήσουν τα δημοφιλή επώνυμα best sellers!

Το Beverly 300 γράφει ιστορία φτάνοντας στην πρώτη θέση της Ελληνικής αγοράς

Το Beverly 350 κάνει πολύ καλές πωλήσεις - κι αυτό πριν καν τεθεί σε ισχύ η νέα προσφορά της Piaggio

Νέα προσφορά Piaggio Beverly 300-350

Η Piaggio Hellas ανακοινώνει μια νέα μείωση τιμών για τα δημοφιλή scooter της Beverly 300 και 350 Sport Touring. Αυτόν τον χειμώνα ένα best seller σας κλείνει το μάτι.

 
Η Eλληνική αντιπροσωπεία της Piaggio ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον φετινό χειμώνα με μια νέα προσφορά: χαμηλώνει τις τιμές των best sellers Beverly 300 και 350 και κάνει την αγορά τους ακόμη πιο ελκυστική!
Ειδικότερα, η προσφορά της Piaggio έχει ως εξής:
  • Beverly 300: Νέα προτεινόμενη λιανική τιμή 3.790 ευρώ (από 3.990 ευρώ).
  • Beverly 350 ABS: Νέα προτεινόμενη λιανική τιμή 5.250 ευρώ (από 5.670 ευρώ)
Η Piaggio προτρέπει όλους τους αναβάτες να επωφεληθούν της συγκεκριμένης προσφοράς τώρα καθώς αυτή θα ισχύει για περιορισμένο αριθμό οχημάτων.

Το Beverly 300 έχει σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση της Ελληνικής αγοράς μοτοσυκλέτας κατά τους πρώτους δέκα μήνες, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ, απολαμβάνοντας την προσφορά στην τιμή του που ήδη έτρεχε η Piaggio τους προηγούμενους μήνες. Με τη νέα, ακόμη χαμηλότερη τιμή 3790 ευρώ, που ανακοινώνει τώρα η εταιρεία, το πετυχημένο scooter της βλέπει ακόμη πιο αισιόδοξα το άμεσο μέλλον!

Ανάλογα σπουδαία πορεία έχει κάνει και το Beverly 350 Sport Touring στην αγορά, με πωλήσεις 552 στους δέκα μήνες του 2015. Τώρα με τη νέα προσφορά της Piaggio Hellas στα 5250 ευρώ, μπορεί να στοχεύει ακόμη ψηλότερα !.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Piaggio Hellas αλλά και στη σελίδα της στο Facebook.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ