net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εκδρομή σε Ημαθία και Πιερία πραγματοποίησε το Tmaxclub.gr την Κυριακή 11 Μαΐου, με περισσότερα από 80 ΤΜΑΧ να παίρνουν τους δρόμους!

Το τεράστιο γκρουπ του Tmaxclub.gr ξεκουράζεται!

Tmaxclub.gr: Εκδρομή σε Ημαθία & Πιερία

Εκδρομή σε Ημαθία και Πιερία πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή 11 Μαΐου το Tmaxclub.gr, τη μεγαλύτερη που έχει διοργανώσει μέχρι στιγμής στην Ελλάδα με περισσότερες από 80 συμμετοχές!

 
Με τις καιρικές συνθήκες να είναι ιδανικές 84 συνολικά TMAX και 134 άτομα (!) συναντήθηκαν το πρωί της Κυριακής μπροστά στο κατάστημα της Yamaha Μερεμετσάκης, στη Θεσσαλονίκη, όπου τους περίμενε μίνι μπουφές με πρωινό. Η αναχώρηση έγινε στις 10.00 και στις 11.30 το γκρουπ σταμάτησε για καφέ στο φράγμα του Αλιάκμονα. Έπειτα ανηφόρισε προς Ριζώματα, πέρασε το Ελατοχώρι και κατέβηκε στο Κτήμα Ηρακλή, στο 13ο χλμ Επαρ. Οδ. Κατερίνης-Ελασόνας στις 14.00 για φαγητό. Η καμπάνα για τον δρόμο της επιστροφής σήμανε κατά της 16.00. 

Τα μέλη και οι φίλοι του Tmaxclub.gr απόλαυσαν μια άψογη σε οργάνωση εκδρομή (υπήρχε και συνοδευτικό όχημα με ανταλλακτικά και αναλώσιμα για πάν ενδεχόμενο) και μια φανταστική διαδρομή με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής κληρώθηκαν και δώρα (ένα κράνος, ένα μπουφάν μοτοσικλέτας και ένα βαριατόρ!), τα οποία κέρδισαν τρεις τυχεροί.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ