net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Iδιαίτερα μικρό σε διαστάσεις, και δίχως εντυπωσιακό design -πιο πολύ συντηρητικό θα το λέγαμε- αν και ταυτόχρονα είναι καλαίσθητο.

Εδώ με το logo e-Virid. Τα μαρσπιέ του αναβάτη μαζεύονται όμορφα στο σώμα του scooter, ενώ η επίπεδη ποδιά φορτώνεται γερά.

Απλό αλλά όμορφο το ψηφιακό όργανο του ηλεκτρικού scooter της SYM, με πληροφορίες και για την αυτονομία σας.

Τόσο τα φλας, όσο και το πίσω φωτιστικό σώμα είναι με λαμπτήρες τεχνολογίας LED για μικρότερη κατανάλωση.

Ηλεκτρικό scooter SYM e-Symmetry

Στο site της, η εταιρεία από την Ταιβάν, ονομάζει το εν λόγω scooter e-Virid, όμως στην EICMA του 2012 το scooter φόραγε το logo e-Symmetry.

 
To νέο αυτό ηλεκτρικό scooter είναι ιδιαίτερα μικρό σε διαστάσεις, και δίχως εντυπωσιακό design -πιο πολύ συντηρητικό θα το λέγαμε- αν και ταυτόχρονα είναι καλαίσθητο. Έρχεται σε δύο εκδόσεις, στη στάνταρ και σε μια περισσότερο πολυτελή (deluxe).

Η SYM αναφέρει ως ελάχιστη αυτονομία τα 60 χιλιόμετρα με μια -μικρή είναι η αλήθεια- ταχύτητα 20χλμ/ώρα. Η τελική ταχύτητα του φτάνει τα 45χλμ/ώρα. Το e-Symmetry διαθέτει τρία mode στον ηλεκτροκινήρα του, με τον αναβάτη να μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε power, eco και normal, ανάλογα με την περίσταση. Οι τροχοί πάνε πακέτο με τις μικρές διαστάσεις, αφού είναι 10 ιντσών. Μπροστά βρίσκουμε ένα δισκόφρενο (στη deluxe έκδοση, στη βασική έχει ταμπούρο), ενώ πίσω υπάρχει ταμπούρο. Για μια πλήρη φόρτιση της μπαταρίας χρειάζονται 2-3 ώρες, ενώ ο συγκεκριμένος ηλεκτροκινητήρας θα βοηθήσει το scooter να ανέβει ανηφόρες με κλίση έως και 15 μοίρες.

Η τιμή του για την Ιταλία βρίσκεται στα 3.250 ευρώ, τιμή αρκετά υψηλή για να κάνει ικανοποιητικές ταξινομήσεις. Είναι όμως μια καλή αρχή. Λίγη υπομονή, μέχρι να δούμε τις μπαταρίες να εξελίσσονται κι άλλο, και τις τιμές να πέφτουν.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κινητήρας: Ηλεκτρικός
Ισχύς (kW): 2,2
Ελάχιστη αυτονομία (χλμ.): 60
Βάρος (κιλά): 81

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ