EICMA 2023: SYM DRG BT

EICMA 2023: SYM DRG BT

Νέα, επιθετική σχεδίαση, με καινούρια, φουλ LED φωτιστικά σώματα. Κινητήρα 158cc που αποδίδει 14,8 ίππους. Ντεπόζιτο μπροστά για καλύτερη κατανομή του βάρους. Δικάναλο ABS

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Μέσα στα πολλά μοντέλα που παρουσίασε η SYM στην ΕICMA το 2023 (τα οποία θα συγκεντρώσουμε και σε ένα συνολικό άρθρο μέσα στις επόμενες ημέρες) ήταν και το νέο DRG BT, ένα σκούτερ που κρατάει τα βασικά σημεία που χρειάζεται να έχει ένα σκούτερ πόλης, κάνει όμως τολμηρά βήματα στο σχεδιασμό, δίνοντάς του μια πιο σπορ εμφάνιση.

Ο υγρόψυκτος κινητήρας των 158cc αποδίδει 14,8 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. και 14,6 Nm ροπής στις 6.000 σ.α.λ. Το ντεπόζιτο των 7,4 λίτρων βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του σκούτερ, επιτρέποντας μια καλύτερη κατανομή του βάρους που συμβάλει στην σταθερότητα, κάτι στο οποίο ρόλο παίζει και η σχεδίαση του ατσάλινου σωληνωτού πλαισίου.

Στις αναρτήσεις βρίσκουμε ένα τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά και ένα μονό μαορτισέρ οριζόντιας διάταξης πίσω, ενώ το φρενάρισμα αναλαμβάνουν ένας δίσκος 260mm μπροστά και ένας δίσκος 240mm πίσω, που συνεργάζονται με δικάναλο ABS.

Tα ηλεκτρονικά περιλαμβάνουν φουλ LED φωτισμό, θύρα φόρτισης USB, λειτουργία Start-Stop που μπορεί να απενεργοποιηθεί και μια οθόνη TFT και σύστημα Keyless.