Θα είναι έτσι το Yamaha R1 του 2023; Τουλάχιστον αυτό πιστεύουν οι δημοσιογράφοι του ιαπωνικού περιοδικού Young Machine!

Θα είναι έτσι το Yamaha R1 του 2023; Τουλάχιστον αυτό πιστεύουν οι δημοσιογράφοι του ιαπωνικού περιοδικού Young Machine!

Yamaha: Φήμες για το ισχυρότερο και καλύτερο R1 ever, το 2023

Αναβαθμίζεται –επιτέλους!- το R1, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιαπωνία, εξοπλίζεται με φτεράκια και πολλά επιπλέον άλογα, γιατί το 2023 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για το R1. Ποιος ξέρει τον λόγο;

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Ώρα μεγάλων αλλαγών μετά από 8 χρόνια;

Το Yamaha R1 είχε ανανεωθεί εκ βάθρων, το 2015 που πλέον είναι 7 χρόνια πίσω και πάει για 8! Οπωσδήποτε, τότε κάναμε εύκολα λόγο για μία από τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες supersport μοτοσυκλέτες και το καλύτερο R1 όλων των εποχών, όμως μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια οι ανταγωνιστές έχουν κάνει άλματα και το παιχνίδι στα superbikes έχει ξεφύγει. Προσθέστε, μάλιστα, και την είσοδο της αεροδυναμικής στις μοτοσυκλέτες παραγωγής, και έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του τι γίνεται… Η Yamaha χρειάζεται να κάνει μια σοβαρή ένεση ανανέωσης στο 1000άρι της και το 2023 ίσως είναι η χρονιά για αυτό.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αεροδυναμικά βοηθήματα και περισσότεροι ίπποι

To νέο Yamaha R1 2023, αν οι πληροφορίες των Ιαπώνων δημοσιογράφων αποδειχθούν αληθινές, θα εξοπλιστεί με αεροδυναμικά βοηθήματα, κάτι το οποίο είναι πλέον ο κανόνας σε όλες τις μοτοσυκλέτες της κατηγορίας, που σέβονται τον εαυτό τους. Μάλιστα, οι γραφίστες του περιοδικού Young Machine έχουν σχεδιάσει την δική τους άποψη για την μοτοσυκλέτα, με ιδιαίτερα ευμεγέθη φτερά στο εμπρός μέρος. Ακόμα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αύξηση της ισχύος της R1 2023, πάνω από τα 200 άλογα, μιας και πλέον αυτός είναι ο κανόνας της κατηγορίας.
 

Αναφορά στα 25 χρόνια της θρυλικής superbike

Το 2023, θα σηματοδοτήσει την επέτειο των 25 χρόνων από την παρουσίαση της πρώτης γενιάς του R1, της πρώτης supersport μοτοσυκλέτας που «χιλιάρισε» και άλλαξε τους κανόνες για όλη την βιομηχανία. Η Yamaha, λοιπόν, αναμένεται να τιμήσει αυτή την επέτειο, με ανάλογους χρωματισμούς στο μοντέλο. Μιλάμε δηλαδή, για το χαρακτηριστικό λευκό και κόκκινο, που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1998 και στοίχειωσαν τα όνειρα των νέων της εποχής. Όμως πέρα από τα χρώματα, η Yamaha ίσως χρειάζεται την συγκυρία της επετείου του R1, ώστε να δοκιμάσει και τις τεχνολογικές λύσεις που θα ανεβάσουν το μοντέλο στο επίπεδο του σήμερα. Μπορεί η R1 να ταράξει ξανά τα νερά της κατηγορίας, όπως έχει κάνει κάθε φορά που έλαβε σημαντική ανανέωση;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »