Το νέο SYM MAXSYM TL 508

SYM Maxsym 400 2021

SYM KRNBT 2021

SYM Cruisym α 2021

SYM Joymax Z+ 2021

SYM MAXSYM TL: Αύξηση κυβισμού για το 2021

Μεγαλώνει σε κυβισμό και ισχύ το sport scooter της SYM, ενώ παράλληλα αποκαλύπτονται τα νέα μοντέλα της SYM για το 2021 και οι αλλαγές στα ήδη υπάρχοντα. Δείτε περισσότερα.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Η SYM αποκάλυψε τα νέα της μοντέλα για το 2021, όπως δημοσιεύθηκαν πριν λίγη ώρα σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Οι αλλαγές είναι αρκετές και πάμε να δούμε μαζί, ποια μοντέλα επηρεάζονται και τι ακριβώς θα γίνει, με βάση τις πληροφορίες που έχουμε ως τώρα.
 
MAXSYM TL
To sport scooter της SYM ανακοινώνεται ότι θα λάβει μεγαλύτερο σε κυβισμό κινητήρα, ο οποίος θα αγγίξει τα 508 κυβικά, σε σχέση με τα 465 της υπάρχουσας έκδοσης. Ο νέος κινητήρας θα αποδίδει 45,6 ίππους και ροπή 5,1 kgm, ενώ επιβεβαιώνεται ότι εμφανισιακά παραμένει ίδιο. Ωστόσο, το μοντέλο αποκτά επίσης οθόνη TFT στον πίνακα οργάνων και σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, στην θέση του συμβατικού κλειδιού. Περισσότερα και πιο συγκεκριμένα αναμένονται.
 
MAXSYM 400
H SYM ανανεώνει και το νέο Maxsym 400, το οποίο αποκτά νέο πλαίσιο, πλήρη φωτισμό LED, χρήση smart key για την ενεργοποίηση του, ρυθμιζόμενη ζελατίνα και χώρο για δύο κράνη κάτω από την σέλα. Το Maxsym 400 του 2021 θα έχει μάλιστα και traction control, σύστημα φωτισμού πέδησης έκτακτης ανάγκης και αυτόματη πέδηση στάθμευσης, που ενεργοποιείται με το κατέβασμα του σταντ.


 
KRNBT
Η SYM παρουσίασε ένα ακόμα ολοκαίνουργιο μοντέλο, που είναι σίγουρο ότι θα συζητηθεί πολύ και θα γίνει πολύ επιθυμητό: Το KRNBT είναι σχεδιασμένο από την Kiska, που επιμελείται τα μοντέλα της KTM! Με ένα πολύ διαφορετικό, μοναδικό στυλιστικό πακέτο, το KRNBΤ θα φέρει κινητήρα με σύστημα Start-Stop, ευμεγέθες ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός, δύο αμορτισέρ πίσω, επίπεδο πάτωμα και πλαϊνά κάγκελα!


 
CRUISYM a – JOYMAX Z+
Το γνωστό Cruisym λαμβάνει νέα σχεδίαση στο εμπρός του μέρος και φωτιστικά σώματα LED, πλήρως ψηφιακά όργανα και traction control. To Joymax Z+ αποτελεί μια ακόμα πρόταση σε GT μοντέλο και αναμένεται να φτάσει στην έκδοση 300 κυβικών.