Είδαμε από κοντά: SYM EE1

Ήρθαμε σε επαφή με το νέο, μικρό ηλεκτροκίνητο μοντέλο της SYM και σας μεταφέρουμε τις πρώτες πληροφορίες για αυτό, εξ… Ιταλίας!

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Η SYM έχει μια ισχυρή παρουσία στην EICMA φέτος και ένα από τα μοντέλα που παρουσίασε, είναι το νέο ηλεκτροκίνητο μοντέλο EE1. Όπως βλέπετε στην φωτογραφία, μιλάμε για ένα αστικού τύπου scooter, με ιδιαίτερα μοντέρνο σχεδιασμό χωρίς όμως να χαρακτηρίζεται κραυγαλέος.

Το μοντέλο φέρει ηλεκτροκινητήρα κεντρικά τοποθετημένο στο πλαίσιο, που μεταδίδει την ισχύ του στον πίσω τροχό μέσω ιμάντα. Το μοτέρ θα αποδίδει 34 ίππους και 10 kgm (!) ροπής και θα ρυθμίζεται σε 3 καταστάσεις ισχύος: ECO, Normal και Power. Στην καθεμία, διαφοροποιείται και η τελική ταχύτητα του μοντέλου, που ξεκινά από τα 90 χλμ/ώρα στην ECO λειτουργία, για να φτάσει τα μέγιστα 130 χλμ/ώρα στην Power mode.

Το μοντέλο θα έχει μια αυτονομία που δηλώνεται ότι αγγίζει τα 100 χιλιόμετρα σε χρήση πόλης, ενώ με σταθερή ταχύτητα 100 χλμ/ώρα η αυτονομία θα ανέρχεται στα 50 χιλιόμετρα. Η SYM αναφέρει ότι η μπαταρία μπορεί να αφαιρεθεί από το scooter, για επαναφόρτιση στο σπίτι, ενώ μαζί με την μπαταρία, το όχημα δεν ξεπερνά τα 170 κιλά βάρους.

Όπως μας δήλωσαν οι άνθρωποι της εταιρείας, θέλουν να αξιολογήσουν την ανταπόκριση του κοινού, πριν δώσουν το οριστικό πράσινο φως για παραγωγή στο μοντέλο, το οποίο δεν θα είναι και το μόνο ηλεκτρικό μοντέλο της SYM που έρχεται… Περισσότερα, εν καιρώ, λοιπόν.
 

  • Στρατής Κοκκώνης

    Από τις καλύτερες προτάσεις που είδα σε ηλεκτρονικό scooter. Μακάρι να βγει σε προσιτή τιμή

      2