To νέο SYM Mask 125

O χώρος κάτω από την σέλα επαρκεί για ένα full face κράνος

Το φωτιστικό πίσω είναι 3D

SYM Mask: Υποψήφιο για Best Scooter 2018

Ένα νέο μοντέλο από την SYM στα 125 κυβικά, συμβατό με Euro4, με σπορ πινελιές και οικονομική τιμή για όποιον αναζητά ένα μοντέρνο αστικό σκούτερ.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

To Mask είναι η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια των scooter 125 κυβικών εκατοστών της SYM. Το scooter ξεχωρίζει για την εμφάνισή του, η οποία είναι σύγχρονη με τα αιχμηρά πλαστικά να δίνουν μια σπορ πινελιά, ενώ ο προβολέας κυριαρχεί στο εμπρός μέρος του φαίρινγκ. Τα φλας είναι ενσωματωμένα στα πλαστικά που καλύπτουν το τιμόνι, χαρίζοντας έτσι μια πιο λεία εμφάνιση.

Το επίπεδο πάτωμα προσφέρει χώρο για τα πόδια του αναβάτη και δίνει τη δυνατότητα φόρτωσης, ενώ κάτω από τη σέλα υπάρχει χώρος για ένα full face κράνος, αλλά και παροχή ρεύματος 12v. Το ρεζερβουάρ του μοντέλου έχει χωρητικότητα 5,7 λίτρων και έχει ανατοποθετηθεί, προκειμένου η πλήρωση με καύσιμο να είναι ευκολότερη.

Ο τετράχρονος, αερόψυκτος κινητήρας των 124.6 κυβικών συνδυάζει τις ικανοποιητικές επιδόσεις με τη χαμηλή κατανάλωση, που είναι και το ζητούμενο στις καθημερινές μετακινήσεις. Στον τομέα των φρένων έχουμε δίσκο 226 χιλιοστών εμπρός και ταμπούρο 130 χιλιοστών πίσω με συνδυασμένη πέδηση. Το scooter θα έχει βάρος 115 κιλά και η τιμή του έχει ανακοινωθεί στα 1.795 ευρώ. Προς το παρόν, αναμένεται η άφιξή του στην Ελλάδα.