Τα ηλεκτρικά scooter Piaggio και Vespa σε περιμένουν στην Piaggio Παπαλεξανδράκης στο Περιστέρι

Τα ηλεκτρικά scooter Piaggio και Vespa σε περιμένουν στην Piaggio Παπαλεξανδράκης στο Περιστέρι

Αν θέλεις να μειώσεις στο ελάχιστο τα έξοδα της καθημερινής σου μετακίνησης οι ποιοτικές ηλεκτρικές προτάσεις των Piaggio και Vespa σε περιμένουν στην Piaggio Παπαλεξανδράκης στο Περιστέρι.

Η ηλεκτροκίνηση εξελίσσεται ραγδαία και κερδίζει συνεχώς έδαφος καθώς σου επιτρέπει να κάνεις τις καθημερινές σου διαδρομές με το ελάχιστο δυνατό κόστος. Η Piaggio, πρωτοπόρος στο κομμάτι της αστικής μετακίνησης, αξιοποίησε την τεχνογνωσία της και ήταν από τις πρώτες εταιρείες που έφεραν ηλεκτρικά scooter στη χώρα μας. Η αρχή έγινε με τη Vespa Elettrica την οποία γνωρίσαμε σε έκδοση με τελική ταχύτητα 45 χλμ. / ώρα, που οδηγείς με δίπλωμα μοτοποδηλάτου, ενώ στη συνέχεια η γκάμα εμπλουτίστηκε με την έκδοση των 70 χλμ. / ώρα τελικής για κατόχους Α1 διπλώματος. Βασισμένη στην best seller Primavera, έχει άμεσα αναγνωρίσιμη εμφάνιση με την ποιότητα κατασκευής να είναι κορυφαία, όπως αρμόζει σε μια γνήσια Vespa. Τη σκυτάλη πήρε το Piaggio 1, ένα μικρών διαστάσεων scooter με μοντέρνα σχεδίαση και νεανικές γραμμές που στόχο έχει να εισάγει τους νέους στον χώρο των δυο τροχών και να τους προσφέρει ένα στιλάτο μέσο καθημερινής μετακίνησης. Η πιο φρέσκια πρόταση μας ήρθε πρόσφατα από τη Vespa και πρόκειται για τη Sprint S Elettrica, που δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην πρακτικότητα και την ευκολία χρήσης με τη μπαταρία να είναι αφαιρούμενη.
 

Όλες οι ηλεκτρικές προτάσεις του Piaggio group είναι διαθέσιμες στην κάθετη μονάδα Piaggio Μιχ. Γ. Παπαλεξανδράκης Ε.Ε. στο Περιστέρι. Όταν έρθει η ώρα του service μπορείς να εμπιστευτείς τους εξειδικευμένους μηχανικούς της εταιρείας, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά τις ιδιαίτερες ανάγκες ενός ηλεκτρικού οχήματος. Να θυμίσουμε ότι στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας επί της Θηβών θα βρεις όλα τα νέα μοντέλα Piaggio, Vespa και Aprilia, καθώς και γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ από τους επίσημους καταλόγους των εταιρειών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Θηβών 88, Περιστέρι
Τηλ.: 2105713200
 
email: mail1@papalexandrakis.com
Facebook Page: Papalexandrakis_Piaggio
Instagram: papalexandrakis_piaggio
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »