Hall 7 – Λιπαντικά

Οι μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς εταιρείες της αγοράς δίνουν το παρόν με μια πλήρη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν κάθε ανάγκη λίπανσης όλους τους τύπους κινητήρων, από scoooter µέχρι supersport, adventure, χωµάτινες ή ακόµα και αγωνιστικές μοτοσυκλέτες, και εξασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία και τη μακροζωία τους.

MOTUL ADDITIVES
Με μία πλήρη σειρά πρόσθετων, η Motul αναλαμβάνει τη λίπανση και τον καθαρισμό του κινητήρα, ώστε να διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση. Δείτε τηv πλήρη γκάμα προϊόντων που θα βελτιώσουν τη λειτουργία του. περισσότερα »

MOTUL 5100 4T / 510 2T ΚΑΙ 7100 4T / 710 2T
Με δύο σειρές λιπαντικών που απευθύνονται σε κινητήρες για καθημερινή χρήση έρχεται η Motul. Γνωρίστε τη σειρά λαδιών 5100 4T / 510 2T με τεχνολογία «Technosynthese» και την 100% συνθετική σειρά 7100 4T / 710 2T για μέγιστη προστασία σε όλους τους τύπους μοτοσυκλετών. περισσότερα »

MOTUL SCOOTER
Τα scooter έχουν δημιουργηθεί κυρίως για αστικές μετακινήσεις, περιβάλλον δηλαδή όπου ο κινητήρας καταπονείται περισσότερο. Για το λόγο αυτό, η Motul έχει εξελίξει δύο σειρές κορυφαίων λιπαντικών, ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες των κινητήρων της συγκεκριμένης κατηγορίας. περισσότερα »

MOTUL CARE
Λατρεύετε τη μοτοσυκλέτα σας; Αυτά τα προϊόντα φροντίδας της Motul θα σας βοηθήσουν να την διατηρήσετε σε άριστη κατάσταση. περισσότερα »

MOTUL 300V
Με τα λιπαντικά 300V Factory Line, η Motul δίνει έμφαση στην αύξηση της ισχύος αλλά και στη μέγιστη προστασία του κινητήρα. Γνωρίστε τις κορυφαίες καινοτομίες τους, όπως για παράδειγμα την τεχνολογία Ester Core, που προσφέρει κορυφαία λίπανση. περισσότερα »