Λατρεύετε τη μοτοσυκλέτα σας; Αυτά τα προϊόντα φροντίδας της Motul θα σας βοηθήσουν να την διατηρήσετε σε άριστη κατάσταση.

    MOTUL CARE

    Κάθε μέρος της μοτοσυκλέτας αξίζει κορυφαία φροντίδα μας λένε οι ειδικοί της Motul και γι αυτό το λόγο έχουν αναπτύξει μία πλούσια γκάμα 27 συνολικά προϊόντων περιποίησης. Ο λόγος για την πληρέστατη σειρά Motul MC Care που δίνει στον ιδιοκτήτη τη δυνατότητα να προσφέρει στη μοτοσυκλέτα του και τον εξοπλισμό του την απόλυτη περιποίηση. Ας δούμε μερικά εξ αυτών.

    Φροντίδα εξοπλισμού



    Με το MC CARE™ M1 Helmet & Visor Clean, η εξωτερική περιποίηση του κράνους γίνεται εύκολα και αποτελεσματικά. Είναι κατάλληλο για όλα τα κράνη, ενώ αφήνει και μία επίστρωση που λειτουργεί εντομοαπωθητικά. Ταυτόχρονα, προσφέρεται και το προϊόν MC CARE™ M2 Helmet Interior Clean, ένα βακτηριοκτόνο απολυμαντικό για την εσωτερική επένδυση του κράνους, το οποίο καθαρίζει αποτελεσματικά και είναι δερματολογικά ελεγμένο.

    Φροντίδα μοτοσυκλέτας



    Ασφαλώς από μία τόσο πλήρη γκάμα, δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα προϊόντα αισθητικής φροντίδας της μοτοσυκλέτας, όπως το MC CARE™ E5 Shine & Go, το οποίο αναζωογονεί τα χρώματα στις πλαστικές επιφάνειες, όπως το εμπρός φέρινγκ, τα φτερά και οι καθρέφτες. Μάλιστα, αφήνει και ένα προστατευτικό φιλμ που χαρίζει προστασία διαρκείας. Βέβαια, για το απόλυτο αποτέλεσμα υπάρχει και το κερί προστασίας MC CARE™ E1 Wash & Wax, το οποίο κάνει τη μοτοσυκλέτα να γυαλίζει.

    Φροντίδα αναλώσιμων



    Πέρα από την εξωτερική εμφάνιση της μοτοσυκλέτας, προσφέρονται και προϊόντα που προστατεύουν τα αναλώσιμα εξαρτήματα. Ενδεικτικά, για τη διατήρηση της αλυσίδας σε άριστη κατάσταση υπάρχει το MC Care™ C1 Chain Clean, το οποίο απομακρύνει όλες τις ακαθαρσίες όπως άμμο, χώμα ή γράσα. Παρομοίως, η Motul διαθέτει και ειδικό καθαριστικό των φίλτρων αέρα αφρού. Ονομάζεται MC Care™ A1 Air Filter Clean και αφαιρεί την σκόνη χωρίς να σκληραίνει το φίλτρο, ώστε να γίνεται πιο αποτελεσματικά η εισαγωγή του αέρα.



     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)