Με δύο σειρές λιπαντικών που απευθύνονται σε κινητήρες για καθημερινή χρήση έρχεται η Motul. Γνωρίστε τη σειρά λαδιών 5100 4T / 510 2T με τεχνολογία «Technosynthese» και την 100% συνθετική σειρά 7100 4T / 710 2T για μέγιστη προστασία σε όλους τους τύπους μοτοσυκλετών.

    MOTUL 5100 4T / 510 2T ΚΑΙ 7100 4T / 710 2T

    Με την εξέλιξη των συγκεκριμένων σειρών λιπαντικών, η Motul έρχεται να καλύψει όλες τις ανάγκες λίπανσης σε κινητήρες μοτοσυκλετών που προορίζονται για καθημερινή χρήση. Στην περίπτωση των κορυφαίων λιπαντικών 5100 4T τεχνολογίας Technosynthese για τετράχρονους κινητήρες, πληρούνται οι προδιαγραφές κατασκευαστών, ενώ έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη βελτίωση της οικονομίας καυσίμου. στην προστασία του κινητήρα και την βέλτιστη απόδοση.



    Ταυτόχρονα, συμβάλλουν στην αναβάθμιση της απόδοσης του υγρού συμπλέκτη, ενώ είναι κατάλληλα και για μοτοσυκλέτες με καταλυτικούς μετατροπείς. Για τους δίχρονους κινητήρες υπάρχουν το 510 2Τ σχεδιάστηκε , τα οποία σχεδιάστηκαν ειδικά για τέτοιου τύπου μοτέρ και προσφέρουν βέλτιστη προστασία του κινητήρα, ενώ η ειδική τους σύνθεση μειώνει την παραγωγή καπνού κατά την καύση.



    Στην δεύτερη περίπτωση έχουμε μία σειρά 100% συνθετικών λιπαντικών με τεχνολογία Εστέρα (7100 4T) που προστατεύουν κινητήρα και κιβώτιο, ενώ χαρακτηρίζονται για την εξαιρετική αντοχή τους στη διάτμηση. Για τους δίχρονους κινητήρες διατίθεται το επίσης 100% συνθετικό λιπαντικό (710 2T), είναι κατάλληλο για συστήματα αυτόματης μίξης ή πρόμιξης και ειδικά σχεδιασμένο για καρμπυρατέρ ή συστήματα άμεσου ψεκασμού.



    Και στις δύο περιπτώσεις, τα λιπαντικά για τετράχρονους κινητήρες προσφέρονται σε ποικιλία ως προς το ιξώδες, με λεπτόρρευστες επιλογές όπως το 10W-30 και πιο παχύρρευστες όπως το 20W-50.

     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)