Αυτό είναι σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο Zontes VX310

Zontes VX310: Στα σκαριά το νέο cruiser

Ένα νέο μοντέλο που θα πάει παρακάτω το ήδη γνωστό σε εμάς, Zontes V310, φαίνεται να ετοιμάζεται από την εταιρεία. Δείτε περισσότερα.

Η Zontes, μέσω των νεωτεριστικών και προσιτών μοντέλων της, μπήκε σαν σφαίρα όχι μόνο στην δική μας αγορά αλλά και σε πολλές άλλες ανά τον κόσμο, συγκεντρώνοντας την προσοχή και την επιλογή πολλών αναβατών. Τώρα φαίνεται ότι ένα ακόμη μοντέλο της ετοιμάζεται να δει το φως της δημοσιότητας, βασιζόμενο μάλιστα στο V310.
 
Η εικόνα που βλέπετε, απεικονίζει σύμφωνα με Βρετανούς δημοσιογράφους, το νέο μοντέλο που θα «ακούει» στο όνομα VX310. H μοτοσυκλέτα θα είναι δηλαδή, κάτι ανάμεσα στο V και το X μοντέλο, με cruiser ταυτότητα αλλά και εμπρόσθιο φαίρινγκ. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι κάτι σαν τα μοντέρνα cruisers των αμερικανικών εταιρειών, που φέρουν και εμπρόσθιο φαίρινγκ, σαν π.χ. την Harley Davidson Road Glide ή την Indian Challenger.
 
Παρατηρώντας την εικόνα, διαπιστώνει κανείς ότι και το νέο VX310 φέρει το μονόμπρατσο ψαλίδι, το οποίο εξοπλίζει τα νέα 310T1 και 310R1. O στυλιστικός αντίκτυπος του μονόμπρατσου ψαλιδιού έχει αποδείξει την αξία του διαχρονικά με όλο και περισσότερες εταιρείες να εκτιμούν τα πλεονεκτήματά του σε αυτόν ειδικά τον τομέα.
 
Σε μηχανολογικό επίπεδο, το νέο VX310 θα φέρει επίσης τον γνωστό, μονοκύλινδο κινητήρα των 310 κ.εκ. που αποδίδει 35 ίππους και εξοπλίζει προς το παρόν τα V310, X310, R310 και V310. Σε επίπεδο εξοπλισμού, όλα τα «καλούδια» που έχουμε γνωρίσει στα μοντέλα της Zontes όπως το keyless σύστημα και η οθόνη TFT, αναμένεται να τοποθετηθούν και στο VX310. Μένει μόνο να μάθουμε φυσικά, αν και πότε το VX310 θα έρθει και στην χώρα μας.