Είναι αυτό το νέο Yamaha MT-10 2022;

Είναι αυτό το νέο Yamaha MT-10 2022;

Yamaha: Έρχεται το νέο MT-10 - Επίσημο teaser video

Επιβεβαιώνονται οι φήμες! Κυκλοφόρησε και επίσημα ένα νέο teaser από την Yamaha, που μας προδιαθέτει για τον «βασιλιά του σκότους». Πρεμιέρα αύριο! Τι πιστεύετε ότι θα δούμε;

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Πριν λίγες ημέρες, σας είχαμε μεταφέρει την είδηση για την επικείμενη παρουσίαση, ενός νέου Yamaha MT-10 2022. Η ίδια η Yamaha, τώρα, κοινοποιεί ένα νέο βίντεο, στο οποίο μας προετοιμάζει για «τον βασιλιά του σκότους», κάνοντας μια προφανή σύνδεση με την σειρά MT και μην αφήνοντας περιθώρια για παρερμηνείες. Με πρακτικά όλη την σειρά ΜΤ να έχει ανανεωθεί, μόνο το MT-10 μένει…

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 

Αναμένεται σημαντική εμφανισιακή αλλαγή

Με τα μοντέλα της σειράς MT να ακολουθούν μια εντελώς νέα, ακόμα πιο «ωμή» και «γυμνή» σχεδιαστική προσέγγιση, με κοινό (και αμφιλεγόμενο) χαρακτηριστικό τους τον μονό «κυκλώπειο» εμπρός προβολέα. Αν και το σύντομο βίντεο της Yamaha δεν επιτρέπει πρακτικά κανένα πλάνο στο εμπρός μέρος της μοτοσυκλέτας, μια ανάλογη εμφανισιακή προσέγγιση είναι αναμενόμενη.
 

Θα έχει ισχυρότερο κινητήρα

Όπως λένε οι πληροφορίες που αλίευσαν διεθνείς πηγές για το ερχόμενο μοντέλο, ο κινητήρας του νέου MT-10 θα είναι ισχυρότερος αγγίζοντας τους 164 ίππους, ενώ η τελική ταχύτητα ανακοινώνεται στα 250 χιλιόμετρα την ώρα. Φυσικά, το μοντέλο θα συμμορφώνεται και με Euro 5.
 

Αύριο η πρεμιέρα – Δείτε παρακάτω το video

Η Yamaha λέει ότι αύριο, Τρίτη 9 Νοεμβρίου στις 15.00 ώρα Ελλάδος, θα έχουμε πρεμιέρα. Δείτε παρακάτω το teaser video της Yamaha για το μοντέλο:

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »