Τροχαία: Ζητά πληροφορίες σχετικά με θανατηφόρο τροχαίο

Αφορά συμβάν που έγινε το Σάββατο του Λαζάρου στην Λεωφόρο Κύμης – Διαβάστε περισσότερα και, αν γνωρίζετε κάτι, βοηθήστε.

Δυστυχώς , για άλλη μια φορά στους ελληνικούς δρόμους, είχαμε ένα θανατηφόρο τροχαίο με θύμα αναβάτη μοτοσυκλέτας, για το οποίο η Τροχαία αναγκάζεται να ζητήσει την βοήθεια των πολιτών. Πρόκειται συγκεκριμένα, για συμβάν στην Λεωφόρο Κύμης που έγινε το Σάββατο 20 Απριλίου. Η αστυνομία δημοσίευσε ένα δελτίο τύπου για το γεγονός, το οποίο σας παραθέτουμε παρακάτω:

«Το Σάββατο 20-4-2019 και περί ώρα 06.15, στη Λ. Κύμης, 150 μέτρα μετά τη γέφυρα Τατοΐου , ρεύμα κυκλοφορίας προς Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, περιοχής Δήμου Αχαρνών, αγνώστων λοιπών στοιχείων Ι.Χ. Ε. αυτοκίνητο , μάρκας SMART , μαύρου χρώματος, επέπεσε σε προπορευόμενη δίκυκλη μοτ/τα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της. Ο οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη του υπαίτιου οδηγού και του οχήματός του, να επικοινωνήσει με το Α Τμήμα Τροχαίας Β/Α Αττικής στα τηλέφωνα 210-6256430 και 210-6256440»