Ποια μορφή θα έχει η πρώτη μοτοσυκλέτα μέσα από την συνεργασία της Triumph και της Bajaj;

Triumph-Bajaj: Νέα μοντέλα το 2022

Δεν διαταράσσει σε μεγάλο βαθμό τα πλάνα των δύο εταιρειών για συνεργασία, η πανδημία του κορωνοϊού, σύμφωνα με δηλώσεις ανθρώπων της Triumph. Τι περιμένουμε όμως;

Η συνεργασία Triumph και Bajaj είναι ένα «καυτό» θέμα εδώ και αρκετό καιρό, αφού οι δύο εταιρείες έχουν ανακοινώσει επίσημα την πρόθεση συνεργασίας τους, αλλά δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω από αυτό. Σαφώς, η συνεργασία θα αφορά μοτοσυκλέτες σε μικρότερο κυβισμό, που θα φτιάχνονται από την Bajaj για λογαριασμό της Triumph, όμως το πρώτο μοντέλο θα εμφανιστεί το 2022.
 
Ο επικεφαλής της Triumph Ινδίας, Shoeb Farook, ερωτήθηκε σχετικά με τα σχέδια και κατά πόσο η πανδημία τα επηρέασε, δίνοντας την εξής απάντηση: «Μερικοί μήνες καθυστέρησης δεν θα επηρεάσουν το χρονοδιάγραμμα που κοιτάμε στη συνεργασία αυτή, το οποίο είναι κάποια στιγμή το 2022. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου και της έναρξης του συμβολαίου, συνειδητοποίησα ότι όλοι είναι χαρούμενοι με την πρόοδο που η συνεργασία μας κάνει, στον τομέα του προϊόντος»
 
«Προχωράμε ήδη στην ανάπτυξη του προϊόντος και αυτό είναι θετικό. Φυσικά η πανδημία θα το κάνει πιο δύσκολο αλλά δεν νομίζω ότι το χρονοδιάγραμμα θα μετακινηθεί πολύ» συμπλήρωσε ο Farook. Τίποτα ωστόσο δεν ανακοινώνεται ακόμα, επίσημα, όσον αφορά το τι μοτοσυκλέτα θα δούμε τελικά από αυτή τη συνεργασία. Μιλάμε για κυβισμό της τάξης των 200-700 κυβικών και μερικά από τα σενάρια υπονοούν adventure, κλασική ή «μικρή» sport μοτοσυκλέτα.