• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test κράνος FSD FS-817: Μοντέρνο και προσιτό

Με ασυναγώνιστη τιμή, υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο σχεδιασμό, το FS-817 της FSD είναι ιδανική πρόταση αν θέλεις τα χρήματά σου να «πιάσουν τόπο».

Δοκιμάζουμε το full face κράνος FSD FS-817

Βλέπουμε όλο και περισσότερους κατασκευαστές προστατευτικού εξοπλισμού να εμπλουτίζουν τη γκάμα τους με είδη αποκλειστικά για τις φίλες της μοτοσυκλέτας. Η FSD είναι μια από αυτές, καθώς διαθέτει το full face κράνος FS-817 σε έναν ιδιαίτερο συνδυασμό χρωμάτων που δύσκολα θα περάσει απαρατήρητο από το γυναικείο φύλο. Να θυμίσουμε ότι η FSD έχει κράνη για κάθε χρήση: full face, jet, modular, off road, ανοιγόμενα και παιδικά, τα οποία εισάγονται στη χώρα μας από την Πατμανίδης Α.Ε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Υψηλή ποιότητα κατασκευής

Το εξωτερικό κέλυφος του FS-817 είναι κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό υλικό, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα κράνη της αγοράς, ανεξαρτήτως τιμής, για μειωμένο βάρος και αποτελεσματική απορρόφηση των δυνάμεων κρούσης. Κατασκευάζεται σε δυο μεγέθη κελύφους που δίνουν συνολικά έξι νούμερα από XS μέχρι XXL, οπότε καλύπτει μια ευρεία γκάμα αναβατών. Εκτός από το λευκό-μαύρο-ροζ ματ που είχαμε στη διάθεσή μας, είναι διαθέσιμο και σε μονόχρωμο ή με άλλα εντυπωσιακά γραφικά. Η βαφή είναι αρκετά καλή, ενώ σε υψηλό επίπεδο βρίσκεται η συνολική ποιότητα κατασκευής και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό με μια ματιά στο φινίρισμα των αεραγωγών, τον μηχανισμό της ζελατίνας και την εσωτερική επένδυση. Το βάρος του σύμφωνα με τη ζυγαριά ακριβείας μας είναι 1.580 γραμμάρια σε Medium μέγεθος, νούμερο φυσιολογικό για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Εσωτερική φιμέ ζελατίνα

Η διάφανη ζελατίνα προσφέρει πολύ καλή ορατότητα δεξιά κι αριστερά, αλλά θα θέλαμε να είναι λίγο μεγαλύτερη ώστε να βλέπεις περισσότερο και προς τα πάνω. Περιμετρικά υπάρχει λάστιχο στεγανοποίησης, αλλά θα θέλαμε να είχε αναμονές για αντιθαμβωτική μεμβράνη, για να μη χρειάζεται να την έχεις ελαφρώς ανοικτή το χειμώνα. Πάντως, στην πράξη δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερο πρόβλημα εν κινήσει καθώς υπάρχει επιρρίνιο που στέλνει τα χνώτα προς τα κάτω, ενώ και ο εμπρός αεραγωγός βοηθάει στέλνοντας φρέσκο αέρα στο εσωτερικό. Ο μηχανισμός της επιτρέπει τη γρήγορη αφαίρεσή της χωρίς εργαλεία για εύκολο καθάρισμα ή αντικατάσταση. Το FS-817 διαθέτει και φιμέ εσωτερική ζελατίνα για τον ήλιο την οποία χειρίζεσαι από έναν μοχλό στην αριστερή μεριά του κράνους.

Προηγμένο σύστημα εξαερισμού με ρυθμιζόμενους αεραγωγούς

Για τον σωστό εξαερισμό φροντίζει ένα πλήρες σύστημα που αποτελείται από τρεις ρυθμιζόμενους αεραγωγούς στο εμπρός μέρος (έναν στο σαγόνι και δυο στο μέτωπο), ενώ ο ζεστός αέρας αποβάλλεται από το πίσω μέρος με τον απαγωγό να εκτελεί και χρέη αεροτομής. Όλοι οι αεραγωγοί έχουν μεταλλικό πλέγμα στο εσωτερικό που “φιλτράρει” τον αέρα. Πολύ καλές εντυπώσεις μας άφησε η εσωτερική επένδυση με τα σφουγγαράκια να είναι αρκετά μαλακά ώστε να προσφέρουν άνεση για πολύ ώρα, αλλά και όσο σκληρά πρέπει ώστε να μένει σταθερό το κράνος. Το κλέισιμό του γίνεται με μικρομετρικό κούμπωμα και στη συσκευασία περιλαμβάνεται υποσιάγωνο και πουγκί φύλαξης.

Η άποψή μας

Το FSD FS-817 είναι ιδανική επιλογή αν θέλεις να κάνεις ένα ποιοτικό, πρακτικό και χρήσιμο δώρο σε εσένα ή την καλή σου. Έχει όμορφο, σπορ σχεδιασμό, προσιτή τιμή και καλύπτει τις ECE 22.05 προδιαγραφές.  
 
 
Υψηλή ποιότητα κατασκευής
Εσωτερική φιμέ ζελατίνα
Προηγμένο σύστημα εξαερισμού με ρυθμιζόμενους αεραγωγούς
Εσύ έχεις άλλο κράνος για κάθε μέρα και άλλο για κάποιο ταξίδι ή τα κάνεις όλα με ένα;

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΣ 15,
10442, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ,

Ρωτήστε περισσότερα