Test Zeus 811: Αεροδυναμικό με μοντέρνα σχεδίαση

Αν θες ένα μοντέρνο κράνος Full Face με εξαιρετικής σχεδίασης γραφικά, τότε το Zeus 811 αποτελεί μία επιλογή, που θα καλύψει όλες τις καθημερινές σου ανάγκες, σε πολύ προσιτή τιμή.

Η Zeus, είναι μία εταιρεία με την πολυετή εμπειρία στην κατασκευή κρανών, που προσφέρει προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές με αρκετά προσιτές τιμές. Τα κράνη της εταιρείας ξεχωρίζουν τόσο για τη μοντέρνα εμφάνισή, όσο το στυλ και την αεροδυναμική σχεδίασή τους. Την εταιρεία Zeus αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα η Πατμανίδης Α.Ε., από την οποία προμηθευτήκαμε το Zeus 811.

Ελκυστική εμφάνιση

Η εμφάνιση του Zeus 811 είναι σύγχρονη ακολουθώντας τις υπόλοιπες εταιρείες στην σχεδίαση, ενώ την εικόνα αυτή συμπληρώνουν τα μοντέρνα γραφικά με έντονα χρώματα. Το Zeus 811 διαθέτει μία μεγάλη γκάμα γραφικών συνδυασμών αλλά και μονόχρωμων, γεγονός που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε ένα κράνος που να σας ταιριάζει και «στιλιστικά». Η σχεδίασή του είναι οβάλ και έχει καλή αεροδυναμική, ενώ όντας full face κράνος χαρακτηρίζεται από σπορ χαρακτήρα. Το κέλυφός του είναι κατασκευασμένο από ABS καλής ποιότητας, με μεγέθη από S έως και XL και βάρος που φτάνει τα 1530 γρ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Για τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης στην πόλη

Το 811 της Zeus είναι σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες του μοτοσικλετιστή με κύριο γνώμονα την πρακτικότητα. Όταν το φοράς, παρατηρείς την άνετη, για την κατηγορία του, επένδυση, η οποία είναι και υποαλλεργική αλλά και αφαιρούμενη, όπως σχεδόν σε όλα τα κράνη της κατηγορίας αυτής. Επιπλέον, διαθέτει ρυθμιζόμενους αεραγωγούς σε πηγούνι και στο άνω μέρος, που σε συνδυασμό με τους αεραγωγούς εξαγωγής στο πίσω μέρος, δημιουργούν εσωτερικά κανάλια για καλύτερη κυκλοφορία του αέρα, εξαιρετικά βολικό για όταν ανεβαίνει λίγο η θερμοκρασία. Τα επίπεδα θορύβου για μετακινήσεις μέσα στην πόλη είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα, ενώ θα θέλαμε να “κούμπωνε” η ζελατίνα του.

Με όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές

Μιλώντας για τη ζελατίνα αξίζει να αναφέρουμε πως διαθέτει μία ξεχωριστή σχεδίαση, είναι αντιχαρακτική και πάχους 2 χιλ. που την κάνει ανθεκτική στα χτυπήματα, με την αφαίρεσή της να γίνεται χωρίς εργαλεία. Προσφέρει αρκετά καλή ορατότητα, χωρίς να δημιουργεί διαθλάσεις, με τρεις θέσεις ανοίγματος, χάρη στο μηχανισμό με ελατήριο. Μαζί με το υπόλοιπο κράνος, ξεπερνούν τα ευρωπαϊκά standard προδιαγραφών, πληρώντας τις Ε.C.E. 22.05 και DOT. Αυτό που βρήκαμε θετικό για την κατηγορία του είναι το υποσιαγώνιο αλλά και το επιρρήνιο, τα οποία είναι και αφαιρούμενα.

Η άποψή μας

Το Zeus 811 διαθέτει μία μοντέρνα εμφάνιση με σύγχρονα χαρακτηριστικά, ενώ είναι σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ανάγκες της αστικής μεταφοράς. Προσφέρεται σε αρκετά προσιτή τιμή και πληροί όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, γεγονός που το κάνει μία ελκυστική επιλογή.
 
Επίσημος εισαγωγέας στην Ελλάδα Πατμανίδης Α.Ε.
Διαθέσιμα από επιλεγμένους συνεργάτες πανελλαδικά.
 
  • Ρυθμιζόμενοι αεραγωγοί σε μέτωπο και πηγούνι
  • Αντιχαρακτική ζελατίνα 2 χιλιοστών που αφαιρείται χωρίς εργαλεία
  • Είναι από τα πιο προσιτά full face της αγοράς.

Θα το επέλεγες για τις καθημερινές σου μετακινήσεις;


Ενδεικτική Τιμή: 64 ευρώ

ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΣ 15, 10442, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Ρωτήστε περισσότερα