• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test Yohe 981: Full face με 90 ευρώ

Το κράνος Yohe 981 μία αεροδυναμική σχεδίαση, είναι κατασκευασμένο από ABS και EPS πέντε διαφορετικών πυκνοτήτων, έχει εσωτερική φιμέ ζελατίνα, αναμονές για PINLOCK και τοποθέτηση ενδοεπικοινωνίας κι όλα αυτά σε ένα “Value for Money” πακέτο.

Δοκιμάζουμε το full face κράνος Yohe 981

Η YOHE έχει κάνει δυναμική είσοδο στην ελληνική αγορά χάρη στην ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Ι. Π. ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ που πρόσφατα ανέλαβε την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση των κρανών της εταιρείας στη χώρα μας. Η YOHE HELMETS έχει μία εμπειρία στο χώρο που ξεκινάει πίσω στο 1993, κατασκευάζοντας κράνη για πολλές γνωστές εταιρείες, οι οποίες στη συνέχεια τα λανσάρουν στην αγορά με διαφορετικό όνομα και το δικό τους λογότυπο, χωρίς καμία τροποποίηση των προδιαγραφών ή των χαρακτηριστικών τους. Αυτή τη φορά αναζητήσουμε ένα οικονομικό καλό κράνος με τιμή κάτω από 100 ευρώ και η ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Ι. Π. ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ μας πρότεινε το Yohe 981 κράνος, το οποίο και δοκιμάσαμε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Από θερμοπλαστικό ABS και EPS πέντε πυκνοτήτων

Το Yohe 981 είναι ένα κράνος που ανήκει στη full face κατηγορία και διαθέτει ένα εξωτερικό κέλυφος που είναι κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό υλικό ABS, ισορροπώντας ιδανικά μεταξύ βάρους, ανθεκτικότητας και τιμής, ενώ το εσωτερικό κέλυφος αποτελείται από EPS πέντε πυκνοτήτων για περισσότερη ασφάλεια. Επιπλέον, η Yohe προσφέρει και μία πρόσθετη προστασία στο εξωτερικό βερνίκι, η οποία αυξάνει την αντοχή στις βλαβερές UV ακτινοβολίες του ήλιου, γεγονός που θα διατηρήσει το χρώμα του κράνους για καιρό χωρίς να ξεθωριάζει.

Αεροδυναμική σχεδίαση με μικρή αεροτομή

Σε ότι αφορά την εμφάνιση, το 981 της Yohe διαθέτει έναν όμορφο αεροδυναμικό σχεδιασμό για την κατηγορία του, με το πίσω μέρος να στενεύει και να χαμηλώνει, σχηματίζοντας μια μικρή αεροτομή για παραπάνω σταθερότητα. Στο μπροστά μέρος, συναντάμε μία διάφανη αντιχαρακτική ζελατίνα πάχους 2,2 χιλ. με προ-εγκατεστημένες τις αναμονές για PINLOCK, το οποίο όμως δεν παρέχεται μαζί με το κράνος. Ο θόρυβος σε πιο υψηλές ταχύτητες είναι στα επίπεδα της κατηγορίας. Η ζελατίνα, στα θετικά, μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα και γρήγορα χάρη στο μηχανισμό γρήγορης απασφάλισης, ενώ εκτός από αυτήν, αξίζει να αναφέρουμε πως διαθέτει και εσωτερική φιμέ ζελατίνα με το χειρισμό της να γίνεται με έναν πρακτικό πλαϊνό μηχανισμό, πολύ πρακτικά και τα 2.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ  ΚΕΙΣΟΓΛΟΥ Π.ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Λ. Ελ. Βενιζέλου 26,
17676, Καλλιθέα ,

Ρωτήστε περισσότερα

Smart accessories για smart αναβάτες