Test LS2 Storm (FF800): Προσιτό και sport

Το κράνος LS2 Storm αναμένεται να γίνει το νέο best seller της εταιρείας, με χαρακτηριστικά όπως κορυφαία ποιότητα, επιθετικό σχεδιασμό, εξαιρετικά υλικά κατασκευής και πληθώρα τεχνολογιών σε μία ασυναγώνιστη τιμή, που κάνει τον ανταγωνισμό... να ιδρώνει!

Η LS2 δεν χρειάζεται συστάσεις καθώς έχει αποδείξει τα μέγιστα στο ελληνικό αγοραστικό κοινό, το οποίο την προτιμάει εδώ και αρκετό καιρό. Μιλάμε για μία εταιρεία που συνεχώς επενδύει στην έρευνα και ανάπτυξη των προϊόντων της με γνώμονα πάντα την ασφάλεια του μοτοσικλετιστή, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλών προδιαγραφών. Οι «λύσεις» που προσφέρει για τον εξοπλισμό του αναβάτη χαρακτηρίζονται από τις προσιτές τιμές σε σύγκριση με αυτές του ανταγωνισμού Το νέο κράνος LS2 Storm (FF800) δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση των ανωτέρω και η Α. Κιούπης και Σια ΟΕ, που εισάγει και διανέμει στη χώρα μας τα προϊόντα της LS2, μας έδωσε την ευκαιρία να το δοκιμάσουμε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »



Αιχμηρή εμφάνιση & sport χαρακτήρα

Αρχικά η εξωτερική εμφάνιση του LS2 Storm σου θυμίζει κράνη της πιο sport έως και αγωνιστικής κατηγορίας. Αυτό οφείλεται στην γεμάτη γωνίες, αιχμηρή και αεροδυναμική σχεδίασή του η οποία τονίζει τον έντονο και σπορ χαρακτήρα του. Θετικό είναι πως διατίθεται σε πάνω από 15 χρωματικούς συνδυασμούς, από μονόχρωμα μέχρι πολύχρωμα γραφικά, σε ματ ή gloss, για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει. Στην κατοχή μας είχαμε το χρώμα “blue red” και διαπιστώσαμε το πόσο καλή είναι η βαφή του, ακόμα και η επίστρωση του βερνικιού που φαίνεται ότι θα διατηρήσει ζωντανά τα χρώματα για αρκετό καιρό. Το κέλυφός του είναι κατασκευασμένο από KPA υλικό, με οβάλ σχεδίαση και προσφέρεται σε 3 μεγέθη, ενώ κάτω από αυτό υπάρχει EPS αφρός πολλαπλών στρώσεων για καλύτερη ασφάλεια με το βάρος του περίπου στα 1.400 γρ.


Aνεση για πολλά χιλιόμετρα

Φορώντας το κράνος Storm της LS2, καταλαβαίνεις ότι εφαρμόζει τέλεια με το κεφάλι σου, με την κατανομή του βάρους να είναι αρκετά καλή. Η επιπλέον άνεση οφείλεται στην ειδική εσωτερική επένδυση από μαλακό ύφασμα, το οποίο μάλιστα είναι υποαλλεργικό και διαπνέων, ενώ σημαντικό ρόλο παίζουν και τα “μαξιλαράκια” τα οποία έχουν κοπεί από ειδικό laser για μεγαλύτερη ακρίβεια. Αρκετά σημαντικό, αν αναλογιστεί κανείς πως πέρα από την παραπάνω άνεση σε ταξίδια και πολλά χιλιόμετρα, παρέχει και περισσότερη ασφάλεια στην κρούση, εφόσον αυτά θα κρατήσουν το κεφάλι σας στη “θέση” του. Για εμάς, θετική λεπτομέρεια αποτελεί και η προσθήκη υποσιάγωνου, ειδικά για τους κρύους μήνες του χειμώνα, που εμποδίζει τον αέρα να εισβάλει στο εσωτερικό.


Εσωτερική φιμέ ζελατίνα & PINLOCK

Στις τεχνολογίες που διαθέτει το LS2 Storm και μας εκπλήσσει για την τιμή του είναι η ζελατίνα, αλλά και το σύστημα της μικρής εσωτερικής ζελατίνας ηλίου. Πιο αναλυτικά, η εξωτερική και κυρίως ζελατίνα, είναι αντιχαρακτική, με σύστημα γρήγορης απελευθέρωσης και κατασκευασμένη με ένα σύστημα 3D που διορθώνει τυχόν διαθλάσεις. Στα πλεονεκτήματά της είναι ότι διαθέτει και τις αναμονές για ζελατίνα PINLOCK η οποία και περιλαμβάνεται, που πιστέψτε μας είναι ότι καλύτερο για τις χειμωνιάτικες διαδρομές, αφού δεν θα θολώσει από χνώτα ποτέ ξανά. Το εσωτερικό φιμέ ζελατινάκι, εξαιρετικά χρήσιμο για μια χώρα σαν την Ελλάδα με τόσες ηλιόλουστες μέρες, χρησιμοποιείται αρκετά εύκολα ακόμα και με χοντρά γάντια χάρη στον πλαϊνό μηχανισμό. Για τους πιο “εξτριμ” τύπους και σε όσους αρέσει να ξεχωρίζουν, στον κατάλογο των έξτρα θα βρουν 7 διαφορετικού χρώματος ζελατίνες για να διαλέξουν.


Σου εμπνέει εμπιστοσύνη

Στην οδήγηση το Storm της LS2, πέρα από την άνεση έχει πολύ καλό σύστημα αεραγωγών που θα σας κρατήσει δροσερούς όταν ανέβουν οι θερμοκρασίες, με δύο ρυθμιζόμενες εισαγωγές αέρα στο ύψος της σιαγώνας και του μετώπου και μια εξαγωγή στο πίσω μέρος. Το επίπεδο του θορύβου είναι σε αρκετά επιθυμητά επίπεδα, με την ζελατίνα να ασφαλίζει καλά και χωρίς να υπάρχουν διαρροές αέρα. Επιπλέον, το Storm θα μείνει σταθερό στο κεφάλι σας ακόμα και στα πολλά χιλιόμετρα, ενώ το μικρομετρικό μεταλλικό κούμπωμα ασφαλείας με το ενισχυμένο λουρί και το ανακλαστικό ένθετο στο κολάρο σας εμπνέουν παραπάνω εμπιστοσύνη.


Η άποψή μας

Με τιμή κοντά στα 170 ευρώ παίρνεις ένα κράνος με χαρακτηριστικά και ποιότητα πουδ προσφέρουν κράνη μεγαλύτερης αξίας. Η εμφάνιση του θα τραβήξει τα βλέμματα, θα σε κάνει να ξεχωρίζεις, ενώ δεν θα σταματήσει ποτέ να σου εμπνέει εμπιστοσύνη.

LS2 Storm
- Σπορ σχεδιασμός
- Εσωτερική φιμέ ζελατίνα
- Σύστημα γρήγορης απελευθέρωσης
Με τιμή κοντά στα 170 ευρώ είναι λέτε το πιο value for money full face κράνος;


Ενδεικτική Τιμή: 169 ευρώ

Α. Κιούπης και Σια ΟΕ
Μαραθώνος 38, 10436, ΑΘΗΝΑ

Ρωτήστε περισσότερα