Test Corsa CN-112: Ανετο και οικονομικό full-face

Πληρώντας τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας, με σύστημα εξαερισμού, αντιχαρακτική ζελατίνα με αναμονές για PINLOCK,άνετη επένδυση και διακριτική εμφάνιση σε συνδυασμό με μία εξαιρετικά χαμηλή τιμή, το Corsa CN-112 γίνεται ο νέος παίκτης στην οικονομική κατηγορία των full-face κρανών.

Δοκιμάζουμε το full face κράνος CN-112 της Corsa

Η Corsa έχει γίνει γνωστή πλέον στην ελληνική αγορά για τα «Value for Money» προϊόντα της, τα οποία προσφέρουν μία ολοκληρωμένη λύση στο σύγχρονο αναβάτη πληρώντας ταυτόχρονα όλες τις απαιτούμενες ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας. Η γκάμα της περιλαμβάνει από jet και full-face μέχρι «σπαστά», ακόμα και παιδικά κράνη. Στην Ελλάδα, αντιπροσωπεύεται από την ΠΕΡΚΟ Α.Ε. από την οποία παραλάβαμε και τη νέα οικονομική πρόταση Corsa CN-112, που δοκιμάσαμε καθημερινά στις αστικές μας μετακινήσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με σύγχρονη και διακριτική εμφάνιση

Το Corsa CN-112 ανήκει στη full-face κατηγορία κρανών, με σύγχρονη και αεροδυναμική σχεδίαση που καταλήγει στο πίσω μέρος σε μία αεροτομή. Η μαύρη ματ βαφή συμβάλλει με τη σειρά της στη διακριτική του εμφάνιση, ενώ μπορεί κανείς να το βρει σε λευκό και μαύρο γυαλιστερό χρώμα. Για τη κατασκευή του χρησιμοποιείται ABS θερμοπλαστικό υλικό μαζί με EPS πολλαπλών πυκνοτήτων, ένας συνδυασμός που ισορροπεί μεταξύ αποτελεσματικότητας στην κρούση, χαμηλού βάρους και τιμής. Μιλώντας για βάρος, στη δική μας ζυγαριά ακριβείας έδειξε 1,43 kg σε XL μέγεθος, νούμερο που το κατατάσσει στα χαμηλότερα της οικονομικής κατηγορίας.

Επένδυση με πλούσιο αφρώδες

Βάζοντας το Corsa CN-112 στο κεφάλι σου, θα διαπιστώσεις την σωστή εφαρμογή καθώς και τα μαξιλαράκια με το πλούσιο αφρώδες που δεν συναντάς εύκολα στον ανταγωνισμό και σε αυτά τα λεφτά, γεγονός που το κάνει αρκετά άνετο στην καθημερινή χρήση καθώς και στην πολύωρη οδήγηση. Όπως σε ολόκληρη τη γκάμα της Corsa, έτσι και στο CN-112 η εσωτερική επένδυση είναι αντιβακτηριακή, αφαιρούμενη και πλενόμενη για να μπορείς να την κρατάς πάντα «φρέσκια». Βέβαια, αν είσαι παρατηρητικός θα βρεις ορισμένες μικρές λεπτομέρειες και ατέλειες στη συναρμογή του, οι οποίες και αντικατοπτρίζουν την αρκετά χαμηλή τιμή του, αλλά το «ξεπερνάς» αν αναλογιστείς πως μέσα σε μία τριετία θα τα έχει «βγάλει τα λεφτά» του και με το παραπάνω.

Αντιχαρακτική ζελατίνα με pins για PINLOCK


Στο μπροστινό μέρος συναντάμε μία διάφανη αντιχαρακτική ζελατίνα που ασφαλίζει εύκολα στο κλείσιμό της, ενώ μπορεί να αφαιρεθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χάρη στον πρακτικό μηχανισμό ταχείας απασφάλισης. Σε αυτό το σημείο, να αναφέρουμε πως η ζελατίνα διαθέτει τα ειδικά Pins για προσθήκη αντιθαμβωτικής ζελατίνας PINLOCK, η οποία όμως δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Παρόλα αυτά, το CN-112 της Corsa διαθέτει επιρρίνιο με μία όμορφη λεπτομέρεια στο φινίρισμά του, καθώς και αφαιρούμενο υποσιάγωνο για περαιτέρω προστασία από τον αέρα.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ΠΕΡΚΟ
ΑΡΤΗΣ 5, 14342, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Ρωτήστε περισσότερα