Test Blauer H.T. Real: Συνδυασμός ποιότητας και πρακτικότητας

Στο Blauer Real θα βρεις αυτό που ψάχνεις από ένα επώνυμο σύγχρονο jet κράνος για την πόλη. Με αναμονές για Pinlock, εσωτερική φιμέ ζελατίνα και σύστημα “καναλιών” αέρα, είναι μία από τις δελεαστικές επιλογές της αγοράς.

Δοκιμάζουμε το jet κράνος Real της Blauer H.T.

Η Blauer είναι μία εταιρεία που μετράει πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας στις ΗΠΑ, ως προμηθευτής τεχνικών ενδυμάτων από τον αμερικάνικο στρατό και το πολεμικό ναυτικό, μέχρι και τις ειδικές δυνάμεις Αμερικής. Η συνεχής προσήλωσή της στην ανάπτυξη και εξέλιξη των ειδικών και τεχνικών ρούχων που αποτελούνται από ένα συνδυασμό στιλ και καινοτομίας στην πρακτικότητα, την ώθησαν στον πιο εξειδικευμένο εξοπλισμό όπως αυτόν του μοτοσικλετιστή, με την επωνυμία Blauer H.T. Τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται για την ποιότητά τους, το κομψό και διακριτικό στιλ και την πρακτικότητα που προσφέρουν στην καθημερινή χρήση, με προτεραιότητα πάντα την ασφάλεια. Η Motor Parts μας έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το jet κράνος Blauer H.T. Real και να διαπιστώσουμε τα παραπάνω χαρακτηριστικά της αμερικάνικης φίρμας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σύγχρονη σχεδίαση κατευθείαν από την Ιταλία

Το Blauer H.T. Real είναι ένα κράνος τύπου jet, κατάλληλο για χρήση στην πόλη.  Χαρακτηρίζεται από την αρκετά σύγχρονη σχεδίασή του με τις αεροδυναμικές γραμμές, απόρροια του Ιταλικού σχεδιασμού του. Το κέλυφός του είναι κατασκευασμένο από ABS υλικό υψηλής αντοχής και EPS θερμοπλαστικό πολλαπλής πυκνότητας (Thermacol), που πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές E3 ECE2205. Τα υλικά αυτά προσφέρουν υψηλή αντίσταση στις κρούσεις απορροφώντας τις δυνάμεις που δημιουργούνται, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν χαμηλά το συνολικό βάρος. Στη δική μας ζυγαριά ακριβείας, το Real της Blauer έδειξε 1.280gr. (1350gr. +-50 δηλώνει η εταιρεία), νούμερο που κυμαίνεται μέσα στα πλαίσια της κατηγορίας των jet κρανών.

Ζελατίνα με αναμονές Pinlock και εσωτερική φιμέ

Στο μπροστινό μέρος, συναντάμε μία τεράστια διάφανη και αντιχαρακτική ζελατίνα, η οποία καλύπτει πλήρως το πρόσωπο και παρέχει ευρεία περιφερειακή όραση, ενώ το πλεονέκτημά της σε σχέση με τον ανταγωνισμό, είναι ότι διαθέτει αναμονές για Pinlock το οποίο όμως παρέχεται ως εξτρά αξεσουάρ. Ένα άλλο πλεονέκτημα, είναι η εσωτερική φιμέ ζελατίνα που έχει γίνει πλέον “must”, ειδικά για μία ηλιόλουστη χώρα σαν την Ελλάδα. Ο χειρισμός της γίνεται εύκολα χάρη στον αριστερό πλαϊνό μηχανισμό που την ανεβοκατεβάζει, ενώ θα προστατεύσει ικανοποιητικά τα μάτια σου από τις υπεριώδεις ακτίνες, γεγονός που θα σε κάνει να ξεχάσεις τα γυαλιά ηλίου την ώρα της οδήγησης.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

MOTORPARTS
Λ.Βουλιαγμένης 71Α, 11636, Αθήνα

Ρωτήστε περισσότερα