H Suzuki λέει «ναι, αλλά» στην ηλεκτροκίνηση, προς το παρόν.

Suzuki: Ηλεκτροκίνηση «όταν η αγορά είναι έτοιμη»

Τον λόγο για τον οποίο η Suzuki δεν απασχολεί την επικαιρότητα με ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες, αποκάλυψε άνθρωπος-κλειδί για την εταιρεία. Δείτε περισσότερα.

O «πυρετός» της ηλεκτροκίνησης είναι πραγματικότητα για πολλές μάρκες, ωστόσο η Suzuki φαίνεται πως ακόμα δεν θέλει να απασχολήσει την κοινή γνώμη ή να «ρίξει» πόρους σε αυτό, σε ευρεία μορφή. Γιατί αυτό; Μιλώντας σε διεθνή μέσα, ο αντιπρόεδρος Marketing και πωλήσεων της Suzuki στην Ινδία, Devashish Handa, τοποθετήθηκε επίσημα.
 
Συγκεκριμένα, ο Handa είπε ότι η Suzuki περιμένει την στιγμή που η αγορά θα είναι «έτοιμη» για τα ηλεκτροκίνητα δίκυκλα, γιατί αυτή την στιγμή δεν είναι ακόμα. Δήλωσε συγκεκριμένα: «Παρακολουθούμε τον τομέα πολύ προσεκτικά, αλλά η διαδρομή των ηλεκτρικών δικύκλων δεν έχει υπάρξει σταθερή. Το κόστος απόκτησης σε σχέση με τα οχήματα εσωτερικής καύσης εξακολουθεί να είναι ζήτημα. Όπως και το πότε θα είναι έτοιμοι οι αγοραστές».
 
Ωστόσο ο Handa δεν απέκλεισε σε καμία περίπτωση την συμμετοχή της Suzuki στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, αλλά μόνο όταν η κατάσταση το επιτρέπει: «Η Suzuki θα είναι παρούσα στην αγορά ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας γιατί έχουμε ήδη την τεχνολογία», δήλωσε.
 
Γενικά, αναμένεται ότι οι πρώτες προσπάθειες της Suzuki στον τομέα θα έχουν την μορφή ενός αστικού δικύκλου, μοτοσυκλέτας η scooter. Περισσότερα, μένει να μάθουμε εν καιρώ.