Sunra Grace: Η κομψότητα συναντά την ηλεκτροκίνηση

Το Grace συνδυάζει όλα τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης με την ευελιξία και το απαράμιλλο στιλ. Μάθε όλα όσα πρέπει να ξέρεις και δες πώς θα το αποκτήσεις.

SUNRA: ROBO-S Η δύναμή σου στην πόλη!

Αν θέλεις να απαλλαγείς από το κόστος της βενζίνης, τα τέλη κυκλοφορίας και το service, ένα ηλεκτρικό scooter είναι η καλύτερη επιλογή, όταν μάλιστα όλα αυτά συνδυάζονται και με την ξεχωριστή εμφάνιση και την υψηλή ποιότητα, τότε μιλάμε για το Grace της Sunra. Πρόκειται για ένα μοντέρνο ηλεκτρικό scooter με ρετρό στοιχεία στην εμφάνισή του που δεν περνά απαρατήρητο.

Κινείται χάρη σε έναν ηλεκτροκινητήρα 800W της Bosch, ο οποίος τροφοδοτείται από μια μπαταρία μολύβδου – οξέος 60V και χωρητικότητας 20AH. Η μπαταρία φορτίζεται πλήρως σε περίπου 6 ώρες και δίνει αυτονομία έως 45 χιλιόμετρα. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 45 χιλιόμετρα την ώρα όπως ορίζει ο νόμος για αυτή την κατηγορία οχημάτων και υπάρχουν δυο επιλογές λειτουργίας, eco και fast για καλύτερη διαχείριση αυτονομίας.

Το Grace διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων που παρέχει όλες τις απαρακράτητες πληροφορίες όπως, ταχύμετρο, ολικό και μερικό χιλιομετρητή, ένδειξη στάθμης μπαταρίας και επιλεγμένο πρόγραμμα λειτουργίας. Για την πέδηση έχει επιστρατευτεί δισκόφρενο μπροστά και ταμπούρο πίσω πίσω για προοδευτικό και ασφαλές φρενάρισμα. Οι τροχοί του είναι 10 ιντσών και φορούν ελαστικά διαστάσεων 90/90-10 εμπρός και πίσω.

Είναι διαθέσιμο σε πέντε χρώματα: λευκό, μαύρο, γαλάζιο, ροζ, μπεζ και μπορείτε να το αποκτήσετε με δώρο τον συναγερμό.

Kοινοποίησε το »