Με θετικό πρόσημο έκλεισε το 2020 για το Piaggio Group.

Piaggio Group: Ηγέτης πανευρωπαϊκά στα δίκυκλα

Μια θετική χρονιά έκλεισε για το Piaggio Group, που σημείωσε τις περισσότερες πωλήσεις δίκυκλων στην Ευρώπη, με σημαντική αύξηση στο μερίδιο αγοράς. Δείτε περισσότερα.

Σε μια χρονιά που σημαδεύτηκε από την επέλαση της πανδημίας, που άφησε πληγές στην Ευρώπη και δημιούργησε αναταραχή στις αγορές, το Piaggio Group έκλεισε με αύξηση ταξινομήσεων στα δίκυκλα, διατηρώντας την πρωτιά στην ευρωπαϊκή αγορά.
 
Πιο συγκεκριμένα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η επίσημη επικοινωνία της εταιρείας, οι μάρκες του Piaggio Group πέτυχαν 1.455.000 ταξινομήσεις δικύκλων οχημάτων κατά το 2020 σε 19 αγορές-κλειδιά της ευρωπαϊκή ηπείρου (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα). Κατά αυτό τον τρόπο κατέγραψαν αύξηση 6% σε σχέση με την αντίστοιχη επίδοση του 2019.
 
Οι μάρκες του Piaggio Group δέσμευσαν μερίδιο 14,2% επί της αγοράς δικύκλου, ενώ στον τομέα του Scooter η επίδοση ήταν ακόμα καλύτερη με το μερίδιο να ανέρχεται στο 24%.
 
Παράλληλα, στην ίδια επικοινωνία, το Piaggio Group επιβεβαιώνει οριστικά, την έλευση ενός νέου ηλεκτρικού scooter από την Piaggio στις αγορές, τον Ιούνιο. Μείνετε συντονισμένοι…