• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Παρουσίαση: Παιδικό κράνος Corsa CN-355

Όμορφο και προσιτό, το Corsa CN-355 θα γίνει ο αχώριστος φίλων των παιδιών όταν αναβαίνουν στη μοτοσυκλέτα.

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

Corsa CN-355: Ο αχώριστος φίλων των παιδιών

Τα κράνη της Corsa έχουν ιδιαίτερη απήχηση στην Ελληνική αγορά και όχι άδικα καθώς συνδυάζουν τη μοντέρνα, αεροδυναμική εμφάνιση με τη προσιτή τιμή καλύπτοντας φυσικά τις ECE R22-05 προδιαγραφές. Η γκάμα της είναι πλήρης αφού περιλαμβάνει full face, ανοιγόμενα και jet κράνη ενώ ο κατάλογός της έχει και παιδικά κράνη. Ένα από αυτά και συγκεκριμένα το full face CN-355, μας προμήθευσε η ΠΕΡΚΟ Α.Ε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Γραφικά που θα λατρέψουν οι μικροί φίλοι της μοτοσυκλέτας

Οι μικροί αναβάτες είναι απαραίτητο να φορούν κράνος και αυτοί  πριν ανέβουν στη μοτοσυκλέτα και για να είναι πιο ελκυστικό, η Corsa έχει διακοσμήσει το CN-355 με εντυπωσιακά γραφικά. 5 συνολικά επιλογές είναι διαθέσιμες για αγόρια και κορίτσια, ώστε να μη θέλουν να αποχωριστούν το κράνος τους. Έχουμε να κάνουμε με ένα σπορ σχεδίασης κέλυφος που έχει όμορφες γωνίες και μια διακριτική αεροτομή στο πίσω μέρος. Είναι κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό, ένα υλικό που συναντάμε αρκετά συχνά στα κράνη, αφού συνδυάζει την αποτελεσματικότητα στην κρούση με το χαμηλό βάρος. Για τα πρακτικά να αναφέρουμε ότι το CN-355 ζυγίζει 1.320 γραμμάρια σε YL μέγεθος, δηλαδή παιδικό Large.

Πλήρως αφαιρούμενη επένδυση

Το αφρώδες υλικό της επένδυσης ισορροπεί ιδανικά μεταξύ σκληρότητας και πάχους με στόχο τα αυξημένα επίπεδα άνεσης. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στα κράνη για ενήλικες, η εσωτερική αντιαλλεργική επένδυση είναι πλήρως αφαιρούμενη, ώστε να μπορεί να πλυθεί και να είναι πάντα καθαρή. Προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματική προστασία ένα κράνος, θα πρέπει να εφαρμόζει σωστά και για να γίνει αυτό η Corsa διαθέτει τρία διαφορετικά μεγέθη για το CN-355, Small, Medium και Large. Η διάφανη ζελατίνα μπορεί να αφαιρεθεί σε δευτερόλεπτα χωρίς τη χρήση εργαλείων και μπορεί να αντικατασταθεί με φιμέ που υπάρχει στον κατάλογο των αξεσουάρ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ΠΕΡΚΟ
ΑΡΤΗΣ 5,
14342, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ,

Ρωτήστε περισσότερα

Smart accessories για smart αναβάτες