Πάρε “παπί” Honda στην καλύτερη τιμή της αγοράς

Δεν χρειάζεται να χάνεις χρόνο ψάχνοντας “παπί” που δεν έχει κάτι να πει. Επίλεξε Honda και παρ`το στην καλύτερη τιμή της αγοράς από τη Moto Petsas.

Το “παπί” δεν είναι απλά ένα μεταφορικό μέσο. Είναι ο καθημερινός σου σύμμαχος και συνεργάτης στην κόλαση της πόλης και ο ρόλος του είναι δύσκολος, αφού καλείται να σε πάει παντού σβέλτα και με ασφάλεια ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που θα πρέπει να μεταφέρει και πράγματα. Όταν, λοιπόν, έρθει η ώρα της αγοράς, εσύ θα επιλέξεις ό,τι νά`ναι ή θα προτιμήσεις την αξιοπιστία και το βαρύ όνομα της Honda;

Όλα τα best seller της Honda σε περιμένουν στη Moto Petsas και το έμπειρο προσωπικό θα σε βοηθήσει να κάνεις την καλύτερη επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σου. Αν θέλεις ένα “παπί” με σπορ εμφάνιση και γονίδια μοτοσυκλέτας το κορυφαίο Supra GTR με τον κινητήρα των 150 κυβικών είναι η ιδανική πρόταση για εσένα. Αν πάλι είσαι λάτρης του κλασικού και του ρετρό, το ολοκαίνουργιο C 125 Super Cub θα κλέψει την καρδιά σου με την εμφάνιση και την ποιότητά του, ενώ αν αναζητάς δοκιμασμένες και αξιόπιστες λύσεις που έχουν ήδη αποδείξει την αντοχή τους στο χρόνο, τα Astrea Grand 110 και Supra X Helm-in 125, θα καλύψουν τις απαιτήσεις σου.

Στη Moto Petsas θα βρεις όλα τα "παπιά" της Honda στην καλύτερη τιμή της αγοράς και μπορείς να τα αποκτήσεις με ευνοϊκά προγράμματα χρηματοδότησης κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου και με δωρεάν εργασία στις δύο πρώτες επισκέψεις για service και 15% έκπτωση στα γνήσια ανταλλακτικά. Μια επίσκεψη στο κατάστημα στην οδό Ελ. Βενιζέλου 242 στην Καλλιθέα είναι αρκετή για να δεις από κοντά όλη τη γκάμα και να κάνεις δικό σου το “παπί” των ονείρων σου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Ελ. Βενιζέλου 242, Καλλιθέα
ΤΚ: 17676
Τηλ: 2109582988 Fax: 2109587256
 
SERVICE CENTER
Ελ. Βενιζέλου 242, Καλλιθέα
ΤΚ:17676
Τηλ: 2109512112

www.motopetsas.gr

Διαβάστε ακόμα: