Όλα τα κράνη LS2 στην MPS Manolakakis

Όλα τα κράνη LS2 στην MPS Manolakakis

Αν ψάχνεις ένα μοντέρνο κράνος με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας, στην MPS Manolakakis θα βρεις όλη τη γκάμα της LS2.

Η LS2 κατασκευάζει πιστοποιημένα και ασφαλή κράνη τα οποία προσφέρουν στον αναβάτη σύγχρονες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα να κατατάσσονται ανάμεσα στα κορυφαία κράνη στον κόσμο. Έχει επενδύσει τεράστια ποσά στην έρευνα και την εξέλιξη, κάτι που τεκμηριώνεται από τα τεράστια τεχνολογικά άλματα που έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια. Η διαδικασία αυτή ωθεί την LS2 να προχωρήσει γρηγορότερα από τους άλλους και να ήταν από τις πρώτες εταιρείες παγκοσμίως που υιοθέτησε τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας ECE 22.06.


Η LS2 χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και έχει αναπτύξει πρωτοποριακές μεθόδους παραγωγής με τα εξωτερικά κελύφη να κατασκευάζονται από HPTT, Composite και Carbon Fiber.

  • Polycarbonate το οποίο χρησιμοποιείται το σε συνδυασμό με ένα μίγμα από υλικά ABS, και μια μοναδική διαδικασία που υιοθετήθηκε από τους ερευνητές της LS2 η οποία ονομάστηκε HPTT (High Pressure Thermoplastic Technology Resin).
  • Composite σε συνδυασμό με πολυμερή ρητίνη που παρέχουν υψηλή αντοχή στην τριβή και μεγάλη αντοχή σε περίπτωση πρόσκρουσης ώστε να μην αλλοιωθεί το κέλυφος.
  • Carbon Fiber πολλαπλών στρώσεων τα οποία επίσης είναι συνδυασμένα με πολυμερή ρητίνη. Η διαδικασία συμπεριλαμβάνει ένα τρόπο επεξεργασίας που τα καλούπια πρέπει να αντέχουν θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 120C.    

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η γκάμα της LS2 είναι πλήρης, αφού περιλαμβάνει full face, modular, ανοιγόμενα, jet, off road και παιδικά. Όλα είναι διαθέσιμα στην MPS Manolakakis μαζί με γνήσια και after market ανταλλακτικά, είδη ένδυσης αναβάτη, προϊόντα βελτίωσης, αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και ελαστικά. Τα πάντα δηλαδή για να καλύψεις τις μοτοσυκλετιστικές σου ανάγκες. Η αναζήτηση των προϊόντων γίνεται εύκολα μέσα από την ομαδοποίηση στην αρχική σελίδα του mps.net.gr, ενώ στη συνέχεια τα φίλτρα και οι επιλογές ταξινόμησης σε βοηθούν να βρεις εύκολα αυτό που ψάχνεις. Για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ, δεν επιβαρύνεσαι με έξοδα μεταφοράς, ενώ ή εξόφληση της παραγγελίας σου μπορεί να γίνει και με αντικαταβολή.    

MPS Manolakakis
IΔOMENEΩΣ 114, 13122, ΙΛΙΟΝ

Ρωτήστε περισσότερα