• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αναλυτική παρουσίαση: Nolan N70-2Χ / Ν70-2GT

 

Ανεξάρτητα εάν κινείσαι σε άσφαλτο ή χώμα, χειμώνα ή καλοκαίρι, το πολυμορφικό Nolan N70-2 μπορεί να μεταμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες σου, παρέχοντας άνεση αλλά και μέγιστη ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες.

Η ιταλική Nolan ως ένας από τους παλαιότερους κατασκευαστές κρανών έχει προσφέρει σημαντικές καινοτομίες στον χώρο και μία από αυτές είναι τα πολυμορφικά κράνη. Από το 2009 γνωρίζει πώς ένα κράνος μπορεί να αλλάζει μορφή για να καλύψει ξεχωριστές ανάγκες και έτσι εξελίσσει διαρκώς την γκάμα της, στην κατηγορία που αυτή δημιούργησε. Για τον λόγο αυτό, το νέο Nolan Ν70-2 διατίθεται σε δύο εκδόσεις. Το Ν70-2 GT είναι ιδανικό για τους λάτρεις των ταξιδιών και των ασφάλτινων μετακινήσεων, ενώ το Ν70-2Χ εισάγει όλα τα πλεονεκτήματα του πολυμορφικού κράνους και στη δημοφιλή κατηγόρια των Adventure.
 


Το Ν70-2 κατασκευάζεται από lexan polycarbonate όπως συνηθίζει η Nolan, καθώς το συγκεκριμένο υλικό απορροφά πολύ πιο αποτελεσματικά την ενέργεια μιας κρούσης σε σχέση με το ABS, μεταφέροντάς τη ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του κελύφους. Χρησιμοποιώντας εξελιγμένα υλικά και μεθόδους κατασκευής, υπερκαλύπτονται οι προδιαγραφές ECE 22.05 τόσο στην Full Face όσο και στην Jet μορφή, καθώς το Ν70-2GT έχει τη δυνατότητα να μεταμορφωθεί σε έξι διαφορετικούς συνδυασμούς και το Ν70-2Χ σε οκτώ, ώστε να καλύπτονται όλες οι απαιτήσεις. Το κράνος ασφαλίζει στο κεφάλι του αναβάτη χάρη στο πατενταρισμένο σύστημα microlock με κλιπ μικρομετρικής ρύθμισης, ενώ διατίθεται σε 2 μεγέθη κελύφους και σε νούμερα από ΧΧS έως ΧΧΧL. Ακόμα ένα χαρακτηριστικό που εντυπωσιάζει είναι η πληθώρα διαφορετικών χρωματικών συνδυασμών, αφού συναντάμε δεκαεπτά επιλογές για το GT και είκοσι για το Χ.


 
Και οι δύο εκδόσεις προσφέρουν υψηλά επίπεδα άνεσης σε όλες τις εποχές. Για την προστασία από το κρύο φροντίζουν τα αντιανεμικά ρυθμιζόμενα καλύμματα στην περιοχή του αυχένα αλλά και του πηγουνιού τα οποία αφαιρούνται, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες, το N70-2 μετατρέπεται σε jet με μία κίνηση αφαιρώντας το υποσιάγωνο ή ακόμα και την ζελατίνα. Η αφαιρούμενη ποιοτική επένδυση Clima Comfort σε συνδυασμό με τους τέσσερις αεραγωγούς που αποτελούν το σύστημα αερισμού, φροντίζουν ώστε το εσωτερικό να παραμένει δροσερό, σε όλες τις συνθήκες.
Συνδυάζοντας το ιταλικό design με την πρακτικότητα, το Ν70-2 διαθέτει μεγάλη αντιχαρακτική ζελατίνα για πλήρη ορατότητα προς κάθε κατεύθυνση (ενσωματωμένο pinlock), ενώ στο εσωτερικό του κράνους βρίσκεται το σύστημα VPS, μία μικρότερη φιμέ ζελατίνα η οποία επανέρχεται στην αρχική θέση με το πάτημα ενός κουμπιού. Η αφαίρεσή τους γίνεται χωρίς εργαλεία, ενώ στη συσκευασία υπάρχουν τα κατάλληλα καλύμματα για να μην αλλοιώνεται η σχεδίαση του κράνους όταν χρησιμοποιείται ως jet.Σχεδιασμένο σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογίες της Nolan, το N70-2 έχει έτοιμες υποδοχές για να εξοπλιστεί με τα συστήματα ενδοεπικοινωνίας N-COM B902R & LR, B601 R, καθώς και με το καινοτόμο ESS (κόκκινο LED το οποίο τοποθετείται στο πίσω μέρος και ανάβει κατά το φρενάρισμα παίρνοντας εντολή από ειδικό αισθητήρα με επιταχυνσιόμετρο) αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τα επίπεδα ασφάλειας. 
 
 
Θα το βρείτε διαθέσιμο και στις δύο εκδόσεις στη Μπαξεβάνης Moto και στο www.baxevanismoto.com.
Τιμή απο: 268 - 398 ευρώ  Ν70-2Χ / 241 - 324 ευρώ Ν70-2GT

Καλλιρρόης 12, Νέος Κόσμος
Τηλ.: 210-9237000
 
 

ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ AE
ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ 12,
11743, Ν.ΚΟΣΜΟΣ ,

Ρωτήστε περισσότερα