Νέο flip – up κράνος Νolan N 90 Classic

Το N90-3 είναι το νέο flip-up κράνος της Nolan. Χαρακτηρίζεται από συμπαγή σχεδίαση και εξαιρετικές τεχνικές προδιαγραφές.

Διπλή αναγνώριση P / J, υπεριώδης γείσο, αντηλιακό VPS (ρυθμιζόμενο σε διάφορες θέσεις), ανώτερο σύστημα αερισμού Air Booster Technology, αποκλειστικός μηχανισμός ανοίγματος προφυλακτήρα διπλής δράσης, σύστημα συγκράτησης διπλού μοχλού Microlock 2 με μικρομετρική ρύθμιση και ρύθμιση για την επικοινωνία N-Com είναι μερικά απo τά χαρακτηριστικά του.

Χαρακτηριστικά:

·         Υλικό κελύφους: Polycarbonate

·         Πλήρως προσθαφαιρούμενη υποαλλεργική και αντιβακτηριδιακή επένδυση 

·         Επαναστατικό σύστημα αερισμού με τριπλή εισαγωγή αέρα και εξαγωγή στο πίσω μέρος.

·         Εξωτερική ultrawide αντιχαρακτική ζελατίνα μεγαλύτερου οπτικού πεδιού με προσθήκη αντιθαμβωτικής μεμβράνης Pinlock®

·         Εσωτερικό φιμέ τζαμάκι 

·         Εσωτερική Επένδυση: Για να διευκολυνθεί περαιτέρω το πλύσιμο, τα μάγουλα του είναι εξοπλισμένα με εσωτερική επένδυση διογκωμένου αφρού που μπορεί να αφαιρεθεί από την επένδυση υφάσματος. Η πλήρως αφαιρούμενη και πλενόμενη επένδυση είναι ιδιαίτερα άνετη και καλά σχεδιασμένη.

·         Προσαρμογή Γυαλιών Ηλίου και Μυωπίας: Σχεδιασμένα για την άνετη εφαρμογή γυαλιών ηλίου ή μυωπίας. Με έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο, διαμορφώνουμε τον χώρο στα μάγουλα ανάλογα με τον σκελετό των γυαλιών ηλίου μας. 

·         Σύστημα συγκράτησης Microlock.

·         Σακίδιο μεταφοράς και υποσιάγωνο περιλαμβάνονται.

·         Προδιαγραφές ECE 2205, DOT, NBR.

Διαθέσιμη μεγάλη συλλογή αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσυκλέτας στο www.motovinios.gr 


Τιμή: 237 ευρώ

ΜΟΤΟ ΒΥΝΙΟΣ
ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 141, 11527, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Ρωτήστε περισσότερα