LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Κράνος LS2 Funny II

Διαβάστηκε από 2.973 αναγνώστες (03/04/2025)
Κράνος LS2 Funny II

Το κράνος Funny II προσφέρει μέγιστη ασφάλεια για τους μικρούς αναβάτες, συνδυάζοντας νεανικό στυλ με υψηλά επίπεδα άνεσης.

mototriti Team

Το κέλυφος από KPA προσφέρει ανθεκτικότητα και προστασία, ενώ οι επάνω αεραγωγοί και τα κανάλια εξαερισμού εξασφαλίζουν ιδανικό αερισμό. Η ζελατίνα είναι έτοιμη για το σύστημα Pinlock 70 MaxVisionTM, προστατεύοντας από τις γρατζουνιές και την UV ακτινοβολία. Το κράνος διαθέτει σύστημα απελευθέρωσης έκτακτης ανάγκης και μικρομετρική πόρπη, ενώ η εσωτερική επένδυση είναι αφαιρούμενη, πλενόμενη, αναπνέουσα και υποαλλεργική.

• ECE 22.06
• Βάρος 1100±50 gr

Αποκλειστική διάθεση και διανομή: ΑΘ. ΚΙΟΥΠΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. www.ls2helmets.com/gr/, 2105239283

Περιγραφή εταιρείας
Η εταιρεία Α. Κιούπης & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1981 στη συνέχεια της ατομικής επιχείρησης από το 1960 και ειδικεύεται στην εισαγωγή και διανομή κρανών και αξεσουάρ μοτοσυκλετών, μοτοποδηλάτων  και ποδηλάτων. Με αποθήκη 4.000+ τ.μ., εξυπηρετεί  300+ συνεργάτες και διαθέτει πάνω από 5.000 κωδικούς σε επώνυμα brands. Ένα μεγάλο μέρος της δραστηριότητας αφορά την LS2, κορυφαία μάρκα κρανών και εξοπλισμού αναβάτη, με την πληρέστερη γκάμα  ( full face, flip‑up, jet, off‑road ) μοντέλων παγκοσμίως,  όλα με πιστοποίηση και προηγμένα υλικά όπως CARBON - KPA και πλήθος αξεσουάρ. Η προσήλωση σε προϊόντα με κορυφαία σχέση  ποιότητας/τιμής, η συνεπής ενημέρωση για νέους κατασκευαστές και η πελατοκεντρική προσέγγιση εγγυώνται την εξαιρετική σχέση προϊόντων, εξυπηρέτησης και αξιοπιστίας στην ελληνική αγορά.
 
Μαραθώνος 38, 10436, ΑΘΗΝΑ