Κερδίστε γιλέκο Dainese με αερόσακο – Μεγάλος διαγωνισμός

Κάντε την σωστή κίνηση για την ασφάλεια σας και διεκδικήστε ένα γιλέκο με αερόσακο της κορυφαίας Dainese, αξίας 599 ευρώ! Κάντε κλικ εδώ και δείτε πως θα πάρετε μέρος.

Με γνώμονα την ασφάλεια του αναβάτη, μια αρετή την οποία πρεσβεύει εξαρχής με τις υπηρεσίες της, η Motocert ανακοινώνει έναν νέο μεγάλο διαγωνισμό. Βραβείο της, ένα γιλέκο Dainese Smart Jacket D με αερόσακο τεχνολογίας D-Air, αξίας 599 ευρώ!
 
Η τεχνολογία αεροσάκου D-Air δεν χρειάζεται συστάσεις, αφού αποτελεί επίτευγμα της Dainese που χρησιμοποιείται ευρύτατα στους αγώνες και, αποδεδειγμένα, μπορεί να κάνει την διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου, σε τυχόν ατύχημα! Γιατί λοιπόν να μην αδράξετε την ευκαιρία, να διεκδικήσετε την απόλυτη αναβάθμιση στην ασφάλεια σας στην μοτοσυκλέτα; Η Motocert σας δίνει την ευκαιρία.
 
Πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό και διεκδικήστε το γιλέκο Smart Jacket D της Dainese εύκολα και γρήγορα. Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τον διαγωνισμό, αλλά και δείτε πως θα πολλαπλασιάσετε τις συμμετοχές σας για ακόμη περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε.
 
Ο διαγωνισμός λήγει στις 31 Οκτωβρίου. Προλάβετε και κατοχυρώστε την συμμετοχή σας, κάνοντας κλικ εδώ.