Και η Yamaha δήλωσε την παρουσία της στην EICMA 2021

Ήταν τελικά να μην γίνει η αρχή. Με φυσική παρουσία θα βρίσκεται στην EICMA και η Yamaha, όπως ανακοίνωσε επίσημα. Πιστεύετε ότι θα «αναστηθούν» οι φυσικές εκθέσεις;

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Με δελτίο τύπου της, η Yamaha ανακοίνωσε ότι θα δώσει το παρόν στην EICMA του 2021, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 28 Νοεμβρίου. Η μεγαλύτερη έκθεση μοτοσυκλέτας του κόσμου, δεν πραγματοποιήθηκε το 2020 λόγω των συνεπειών της πανδημίας, όμως για το 2021 η απόφαση φαίνεται να είναι ειλημμένη και μία-μία, οι εταιρείες ανακοινώνουν την παρουσία τους.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Τους προηγούμενους μήνες, σημαντικές εταιρείες όπως π.χ. η Benelli και η Honda, είχαν ανακοινώσει την πρόθεση παρουσίας στην EICMA με ξεχωριστές επικοινωνίες, κάτι που δεν ήταν κανόνας πριν την πανδημία. Τώρα όμως, φαίνεται ότι οι εταιρείες θέλουν να υπογραμμίσουν την σημασία της συμμετοχής, σε ένα γεγονός όπως η EICMA. Η Yamaha ανακοίνωσε μεταξύ άλλων και ότι το περίπτερο της θα είναι μεγαλύτερο, δίνοντας χώρο στους παρευρισκόμενους για την τήρηση αποστάσεων, εν αναμονή της δυνατότητας πραγματοποίησης της έκθεσης σε κάθε περίπτωση.
 
Ο Eric de Seynes, πρόεδρος της Yamaha Ευρώπης, είπε: «Η απόφαση να συμμετάσχουμε στην EICMA δεν ήταν εύκολη για προφανείς λόγους. Ωστόσο, παρατηρώντας την εξέλιξη της πανδημίας και με την επιβεβαίωση της EICMA ότι το περιβάλλον θα είναι ασφαλές για τους επισκέπτες, επιτρέποντας τους παράλληλα την πλήρη απόλαυση του γεγονότος, πιστεύουμε ότι είναι σωστή απόφαση να υποστηρίξουμε την επιστροφή ενός τέτοιου συμβάντος. Η EICMA έχει αποδεδειγμένα την μεγαλύτερη παγκόσμια απήχηση και τεράστια σημασία για την βιομηχανία μας, είναι μια μοναδική στιγμή και τόπος όπου η κοινότητα της μοτοσυκλέτας συναντιέται για να αισθανθεί την αντίδραση από τα μέσα ενημέρωσης και τους πελάτες για τα νέα προϊόντα, κρατώντας την σύνδεση μαζί τους ζωντανή (…) είναι μια ευκαιρία για τους λάτρεις του χώρου να συναντηθούν και να συνδεθούν φυσικά και όχι ψηφιακά».
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »