Αρκετά φιλόξενη η σέλα ακόμα και στην πολύωρη χρήση, δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στον αναβάτη. Εξίσου άνετο και το τμήμα που αναλογεί στον συνεπιβάτη. Κατάλληλη για πόλη και μακρινές εξορμήσεις.

Ο πίνακας ελέγχου είναι εμπνευσμένος από το Dakar και είναι τοποθετημένος κάθετα, ενισχύοντας τις μπροστινές δομές. Πλήρης πληροφοριών και ευανάγνωστος κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Μια δεύτερη ξεχωριστή οθόνη βρίσκεται στο τιμόνι.

Σχεδιασμός – Ποιότητα κατασκευής – Εντυπωσιακή σε όλα της

Η X-ADV είναι μια πολύ όμορφη μοτοσυκλέτα, που συγκεντρώνει τα βλέμματα και όχι άδικα. Η ιδέα του σχεδιασμού κινήθηκε γύρω από τρεις βασικούς πυλώνες. Έπρεπε να δείχνει σκληροτράχηλη με αντοχή στη σκληρή χρήση, ελαφριά και προσανατολισμένη στην ευκολία και προηγμένη. Η σιλουέτα είναι σε όρθια θέση για να συμπυκνώνει τις adventure καταβολές και μια πολυτελής χαρακτηριστική γραμμή, που εκτείνεται σε όλο το σώμα της, συνδυάζει την φιλοσοφημένη με την τραχιά πλευρά της X-ADV. Από τη μέση και πάνω είναι βαμμένη, ενώ το κάτω τμήμα της σιλουέτας δεν είναι, ώστε να παραμείνει ανθεκτικό στο χρόνο. 

Το εμπρός μέρος αποτελείται από δύο προβολείς, που είναι ταυτόχρονα αναμμένοι και ανάμεσά τους βρίσκουμε γρίλιες σε στυλ SUV. Στο πίσω μέρος δεσπόζουν οι μεγάλες χειρολαβές και το τρισδιάστατου σχήματος φωτιστικό. Τα adventure στοιχεία είναι έκδηλα σε όλο το σώμα της μοτοσυκλέτας, καθώς οι προστατευτικές χούφτες, η εξάτμιση που είναι τοποθετημένη υπό γωνία, οι ακτινωτοί τροχοί, τα καλύμματα σε πλαίσιο και μοτέρ και η ρυθμιζόμενη ζελατίνα, τονίζουν τον εκτός δρόμου χαρακτήρα του X-ADV. Τα χρυσά καλάμια του πιρουνιού, τα μεγάλα δισκόφρενα και όλα τα φωτιστικά που είναι τύπου LED, εκπέμπουν τον απαραίτητο δυναμισμό και αποπνέουν πολυτέλεια. Η X-ADV συνδυάζει την κομψή σχεδίαση ενός crossover, με τον χαρακτήρα ενός SUV, που έχει συνάμα και διάθεση για παιχνίδι σε άσφαλτο και χώμα. 

Η ποιότητα της κατασκευής βρίσκεται σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο και αντανακλάται σε κάθε λεπτομέρεια του νέου μοντέλου. Τέλεια συναρμογή μεταξύ των πλαστικών, εξαιρετική ποιότητα βαφής, μοντέρνο και πολυτελές σε κάθε του πτυχή. Ανεπιθύμητοι τριγμοί και κραδασμοί λάμπουν δια της απουσίας τους, ακόμα και μετά από την δύσκολη και επίπονη δοκιμασία στο χώμα. Οι χρωματισμοί είναι δύο στάνταρ: Ασημί μεταλλικό και ασημί ματ και δύο special edition: το τρικολόρ της Africa και το κόκκινο που παραπέμπει στην οικογένεια των CRF.
 

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!