Αυτό είναι το νέο Honda Super Cub C125, για... όσες αγορές αυτό διατεθεί!

Honda: Έρχεται ανανεωμένο Super Cub C125;

Πληροφορίες για πιθανή ανανέωση και άφιξη στην Ευρώπη, του Super Cub C125, κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα στα παγκόσμια μέσα. Δείτε περισσότερα…

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Έχουν περάσει 2 χρόνια από την στιγμή που το Honda Super Cub έκανε και επίσημα την επιστροφή του στην Ελλάδα, στα 125 κυβικά και με όλες τις τελευταίες τεχνολογίες που καθιστά απαραίτητες η εποχή. Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφόρησε ευρέως η είδηση, ότι η Honda ίσως διαθέσει την νέα έκδοση του Super Cub και στην Ευρώπη.
 
Πιο συγκεκριμένα, προ ολίγων ημερών αποκαλύφθηκε η νέα έκδοση του Super Cub για την αγορά της Ταϋλάνδης και οι δημοσιογράφοι του εξωτερικού, εντόπισαν αλλαγές στον κινητήρα. Λεπτομέρειες έδειξαν διαφορετική διάταξη συγκεκριμένων μερών του, πράγμα που πιθανόν καταδεικνύει την υιοθέτηση μιας νέας μονάδας από τη Honda. Παράλληλα, το μοντέλο εμφανίστηκε και με νέους χρωματισμούς.
 
Η αγορά της Ευρώπης είναι λίγο… επιφυλακτική, όσον αφορά δίκυκλα όπως το Super Cub και ουσιαστικά, μόνο… εμείς αγκαλιάσαμε και αγκαλιάζουμε τα παπιά, στην Γηραιά Ήπειρο. Περιμένουμε προς το παρόν, περισσότερες πληροφορίες για την είδηση.