Honda CL300: Κατατέθηκαν τα σχέδια ευρεσιτεχνίας

Honda CL300: Κατατέθηκαν τα σχέδια ευρεσιτεχνίας

Λίγους μήνες μετά την είδηση πως διέρρευσαν τα σχέδια της CL500, η Honda φαίνεται πως ετοιμάζει τη CL300 ενώ αργότερα θα ακολουθήσει και μία μικρότερη CL250.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Το μικρότερο «αδερφάκι» του CL500

Όπως όλα δείχνουν η Honda ετοιμάζει μία ολόκληρη οικογένεια scrambler με το όνομα CL, αφού μετά το CL500 έχει στα σκαριά το CL300, καταθέτοντας τα δικαιώματα του ονόματος «CL300».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Βασισμένο στο Rebel 300

Παλαιότερα είχαμε αναφερθεί στην έλευση του Honda CL500, μία μοτοσυκλέτα τύπου scrambler που θα βασιζόταν στο πλαίσιο – κινητήρα της Rebel 500. Την ίδια συνταγή θέλουν να ακολουθήσει το ιαπωνικό εργοστάσιο και στη μικρότερη CL300, η οποία θα βασίζεται αντίστοιχα στη Rebel 300.

Οι απορίες που προκύπτουν

Η λεπτομέρεια όμως που προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον αλλά και την απορία του Διεθνή Τύπου, είναι πως η αίτηση πνευματικών δικαιωμάτων για το όνομα «CL300» έχει κατατεθεί στην Ταϊλάνδη, ενώ εκτός αυτού ακούγεται πως είναι στα σκαριά και μία μικρότερη έκδοση CL250 για την ασιατική αγορά. Οι πιθανότητες λένε πως το μεγάλο «αδερφάκι» προορίζεται αρχικά για τις αγορές της Δύσης, αν και το Rebel 300 διατίθεται μόνο στη Βόρεια Αμερική και σε ορισμένες ασιατικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ταϊλάνδης.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »