• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

HJC C70 Koro MC21SF

Η HJC παρουσιάζει το νέο κράνος C-70, μια πρόταση σε προνομιακή τιμή. Στην πραγματικότητα είναι το εξελιγμένο καλούπι του καταξιωμένου τα τελευταία χρόνια IS-17, που έχει σημειώσει 5 αστέρια SHARP και απίστευτες πωλήσεις σε όλο τον κόσμο.

Το εξελιγμένο κέλυφος του από Advanced Polycarbonate Shell είναι σχεδιασμένο με τεχνολογία CAD, πετυχαίνοντας έτσι χαμηλό βάρος, απόλυτη εφαρμογή και άνεση με διευρυμένο οπτικό πεδίο. 
Για αυξημένη ορατότητα χρησιμοποιεί ζελατίνα (HJ-20M) και κεντρικό μηχανισμό κλειδώματος, που δίνει καλή αίσθηση κατά την οδήγηση χωρίς να στραβώνει στο ανεβοκατέβασμα, σκαμμένη εσωτερικά ακινητοποιώντας το  PINLOCK  στην ιδανική θέση για τέλεια εφαρμογή και αποτελεσματικότητα με μηχανισμό ζελατίνας ταχείας απελευθέρωσης για εύκολη αντικατάσταση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Περιλαμβάνει εσωτερικό γυαλί SUN-VISOR με διευρυμένο οπτικό πεδίο, αντιχαρακτικό, που απορροφά την ηλιακή ακτινοβολία (UV 95%) με μηχανισμό εύκολης λειτουργίας και δύο σκάλες ρύθμισης.
Διαθέτει εξελιγμένο σύστημα αερισμού και εκτόνωσης με τρεις μπροστινούς αεραγωγούς πάνω και κάτω και δύο εκτονώσεις στο πίσω μέρος που διώχνουν υγρασία και υψηλές θερμοκρασίες από το εσωτερικό του κράνους δημιουργώντας έτσι ιδανικές συνθήκες για ευχάριστη χρήση. 
Αναβαθμίζεται με νέο κούμπωμα, micro-buckle, πού πετυχαίνει υψηλότερη ασφάλεια και χαμηλότερο βάρος.
Η εσωτερική επένδυση έχει υποδειγματική στήριξη πλήρως αφαιρούμενη, εύκολη στο καθάρισμα με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, ενώ έχει ειδικές αυλακώσεις για εύκολο φόρεμα των γυαλιών.
Διαθέτει επίσης επιρρίνιο και υποσιάγωνο.
Πληροί τις προδιαγραφές ECE R. 22.05

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

POLS  ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.& Χ.& ΣΙΑ ΕΠΕ
ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ 41,
26442, ΠΑΤΡΑ ,

Ρωτήστε περισσότερα