H Μεγάλη κλήρωση του Best Moto στην 1η Digital έκθεση μοτοσυκλέτας

Φέτος η μεγάλη κλήρωση θα γίνει live στις 9 Μαΐου, την τελευταία ημέρα της έκθεσης μοτοσυκλέτας. Δείτε όλα όσα θέλετε να ξέρετε.

Ο θεσμός ανάδειξης της καλύτερης μοτοσυκλέτας συνεχίζεται και φέτοςμε τις συμμετοχές των αναγνωστών να έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Θυμίζουμε πως για να είναι έγκυρη μία συμμετοχή ο αναγνώστης θα πρέπει να δώσει τα προσωπικά του στοιχεία τα οποία χρησιμοποιούνται μόνο για την ταυτοποίηση του νικητή, καθώς και πληροφορίες για το μοντέλο που οδηγεί.

Ψηφίστε τα καλύτερα μοντέλα και μπείτε στην μεγάλη κλήρωση του Moto Τρίτη

Παράλληλα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 16 Απριλίου ξεκινάει η μεγαλύτερη Digital έκθεση μοτοσυκλέτας η οποία είναι ανοιχτή για όλους, διαθέσιμή 24ώρες το 24ωρο και χωρίς εισιτήριο. Μπείτε και δείτε όλα τα νέα μοντέλα του 2021 που ήρθαν στην Ελλάδα, κλείστε Test Ride το μοντέλο που θέλετε να οδηγήσετε ή βρείτε τις καλύτερες προσφορές για αγορά δικύκλου στην περίοδο της έκθεσης.

Δηλώστε το mail σας εδώ για να σας ενημερώσουμε μία ημέρα πριν απο την έναρξη.

Ενημερωθείτε επίσης για τα καινούρια προϊόντα εξοπλισμού αναβάτη και μοτοσυκλέτας, βρείτε προσφορές και βγείτε διπλά κερδισμένοι. Δείτε ακόμη εταιρίες After market προϊόντων που αναβαθμίζουν την μοτοσυκλέτα ή το scooter σας.

Την τελευταία ημέρα της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί η Μεγάλη κλήρωση του Best Moto 2021. Παρακολουθήστε live ποιοι θα κερδίσουν τα πλούσια δώρα, δείτε ποια μοντέλα ξεχώρισαν την χρονιά που πέρασε και ενημερωθείτε για το τι πιστεύει σήμερα ο μοτοσικλετιστής για τις εταιρείες, στην μεγαλύτερη έρευνα που πραγματοποιείτε στην Ελλάδα εδώ και χρόνια. 

16 Απριλίου: Save The Date